jafar1374 ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلام در پرستا میشه تعیین کرد که برای ی محصول هم خرید تکی باشه و هم خرید عمده ؟ یعنی مثلا از 1 دونه تا 10 تا محصول قیمت به صورت تکی حساب بشه و اگه 11 تا محصول انتخاب شد ی قیمت دیگه براش حساب بشه در واقع خرید عمده و ارزانتر ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 سلام در پرستا میشه تعیین کرد که برای ی محصول هم خرید تکی باشه و هم خرید عمده ؟ یعنی مثلا از 1 دونه تا 10 تا محصول قیمت به صورت تکی حساب بشه و اگه 11 تا محصول انتخاب شد ی قیمت دیگه براش حساب بشه در واقع خرید عمده و ارزانتر ممنونمی شه حمل رایگان رو به صورت تخفیف برای مثلا خرید 11 تا محصول قرار بدینیا از ویژگی ها یه ویژگی تعداد برای محصول تعریف کنی و اونجا بزنی مثلا 10 تایی و تاثیر روی قیمت هم اون تخفیفی که می خوای رو تعریف کنی اینجوری یه دونه قیمت معمولیه و اون 10 تایی با تخفیفه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 روش درست استفاده از تخفیف تعداد هستبرای هر محصول قیمت ویژه تعریف کنید و تعداد را ۱۱ بذارید و هر مقدار یا درصدی که دوست دارید تخفیف بدید.اگر این تخفیف ها برای همه محصولات فروشگاه یکسان و مشابه هست به جای ویرایش تک تک محصولات از قوانین قیمت گذاری کاتالوگ استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 روش درست استفاده از تخفیف تعداد هستبرای هر محصول قیمت ویژه تعریف کنید و تعداد را ۱۱ بذارید و هر مقدار یا درصدی که دوست دارید تخفیف بدید.اگر این تخفیف ها برای همه محصولات فروشگاه یکسان و مشابه هست به جای ویرایش تک تک محصولات از قوانین قیمت گذاری کاتالوگ استفاده کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proبله با روش شما فقط میشه محصول رو عمده فروخت و تکی نمیشه البته من تازه واردم ولی اینجوری متوجه شدم من می خوام ی محصول هم فروش تکی داشته باشه و هم از ی تعداد به بعد عمده بشه وقتی تعداد رو می زنم 10 این پیام رو می ده : "این محصول به صورت تکی به فروش نمی رسد و شما میباید حداقل 10 تعداد برای این محصول برگزینید " احتمالا من اشتباه متوجه شدم اقا دانوش و راهی داره که من هنوز روشن نشدم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 هیچ ارتباطی نداره. تخفیف تعداد برای تعداد فعال میشه نه برای تک فروشیشما هم روش من رو انجام ندادید و رفتید حداقل تعداد مجاز خرید رو ۱٠ گذاشتید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2014 هیچ ارتباطی نداره. تخفیف تعداد برای تعداد فعال میشه نه برای تک فروشیشما هم روش من رو انجام ندادید و رفتید حداقل تعداد مجاز خرید رو ۱٠ گذاشتید Sent from my Xperia using Tapatalk proهمون ، فکر کردم منظور شما همونه ، در واقع اقا دانوش نتونستم متوجه بشم شما چی گفتین تا انجام بدم این عکس رو که میدم به همین جا ربط داره ؟ من خیلی سعی کردم ولی نشد بی زحمت از رو تصویر ی توضیحی بدیدبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2014 بله همون جاستبخش شروع از رو پر کنید.مثلا شروع از ۱٠ عدد. یعنی ۱٠ عدد و بالاتر قیمت ویژه براشون محاسبه میشهبخش به کاربردن تخفیف هم برای مشخص کردن تخفیف درصدی یا مقداری هستخیلی واضح هست. من تعجب میکنم چطور نتونستید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 الان درست شد .باور کنید من این کارارو انجام می دادم ولی نمی دونم چرا نمی شددستتون درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .