fekrshop ارسال شده در آبان 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 با سلام و تشکر از انجمن و دوستان عزیز من یه مشکلی دارم . حامل پیک موتوری را مطابق راهنما ساختم و کار می کنه . در هنگام ساختن محصولات نیز در بخش ارسال هزینه حمل اضافی (برای یک قلم) را هم برای تمام محصولات یکسان و یک عدد تنظیم کردم . مشکل من دقیقا زمانی است که مشتری مثلا دو محصول را انتخاب می کنه و سبد خرید هم دو هزینه حمل براش محاسبه می کنه در صورتی که مشتری می خواد مجموعه ای از محصولات را در یک سرویس پیک موتوری تحویل بگیره و قانونا" باید فقط یک هزینه حمل پرداخت کنه اما در فاکتور و سبد خریدش به ازای هر محصول یه هزینه حمل محاسبه می شه و به رقم فاکتور اضافه می شه . برای این مشکل چه راه حلی هست و چه باید بکنم . Http:/www.fekrshop.com آدرس سایت را هم نوشتم . سایت پرستا 1.6.0.6 است . با تشکر فراوان واکنش ها : coubeh 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekrshop ارسال شده در آبان 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 سلام با تشکر از دوستان الان سه روزه که هیچ یک از دوستان ومدیران انجمن هیچ پاسخی نداده اند . آیا راه حلی به نظرتان نرسیده است ؟ لطفا کمک کنید . خیلی روش ها را امتحان کردم اما جواب نگرفتم . هم اکنون منتظر یاری سبزتان هستم .با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 با سلام و تشکر از انجمن و دوستان عزیز من یه مشکلی دارم . حامل پیک موتوری را مطابق راهنما ساختم و کار می کنه . در هنگام ساختن محصولات نیز در بخش ارسال هزینه حمل اضافی (برای یک قلم) را هم برای تمام محصولات یکسان و یک عدد تنظیم کردم . مشکل من دقیقا زمانی است که مشتری مثلا دو محصول را انتخاب می کنه و سبد خرید هم دو هزینه حمل براش محاسبه می کنه در صورتی که مشتری می خواد مجموعه ای از محصولات را در یک سرویس پیک موتوری تحویل بگیره و قانونا" باید فقط یک هزینه حمل پرداخت کنه اما در فاکتور و سبد خریدش به ازای هر محصول یه هزینه حمل محاسبه می شه و به رقم فاکتور اضافه می شه . برای این مشکل چه راه حلی هست و چه باید بکنم . Http:/www.fekrshop.com آدرس سایت را هم نوشتم . سایت پرستا 1.6.0.6 است . با تشکر فراوانالان که درسته، دو تا محصول به سبد خرید اضافه کردم، قیمت یک موتوری و پست پیشتاز یکی هستاگه منظورتون از دو هزینه حساب کردن، زمانی هست که محصول رو به سبد اضافه می کنین، می تونین توی ترجمه یه اصلاح جزیی بکنین، مثلا بنویسین: نمایش پیش فاکتور ( برای تعیین هزینه دقیق، خرید خود را تکمیل کنید) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 ببینید دوست من پیک یا هر چیز دیگه ای که تعریف کنید دو ساختار دارهبراساس قیمتبراساس وزناگر محصولات شما اینقدر کوچک هستند که پیک برای خرید ده تا هم یک هزینه میگیره فقط راه اینه که وزن رو بازه های بزرگ بدیدمثلا صفر تا ده کیلویا کلا براساس قیمت تعریف کنیدیا این که هزینه رو پس کرایه کنید. به این معنی که هزینه صفر هست و توضیح میدین که به عهده مشتری هست و پیک در محل حساب میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekrshop ارسال شده در آبان 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 با سلام و تشکر فراوان با تغییر قیمت ارسال در صفحه ارسال محصول به عدد 0.01 و تغییر حالت حامل از محاسبه بر اساس وزن به جای قیمت و تنظیم گزینه هزینه جابجایی .در تنظیمات حامل . و تعیین قیمت ثابت برای هزینه جابجایی در تنظیمات حامل ها توانستم مشکل را حل کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 سلام دوستان من یه مشکل تقریبا مشابه دارم. حامل ها رو دقیق بر اساس منطقه و وزن تنظیم کردم. فقط وقتی سفارش میدم توی هزینه های ارسال میاد و دو ریال به آخر هزینه اضافه می کنه اینو کچا حذف کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 از منو ارسال- تنظیمات - هزینه جابه جایی رو صفر کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .