joyeroshan ارسال شده در آبان 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیز من یک مشکلی در قسمت مدیریت پرستا شاپ 1.6 دارم به این صورت که اخیراً ( 2 روز پیش) پس از وارد کردن 100 محصول در سیستم بدون مشکل الان وقتی از منو ی مدیریت بر روی محصولات کلیک می کنم ، متاسفانه خیلی زمان طول میکشه تا صفحه لود بشه یا اصلاً لود نمیشه و از طریق مرورگر پیام page unresponded نشان داده میشه که به صورت یه آلرت باکس است و دو گزینه wait و kill داره وقتی wait میزنید یه زمانی طول میکشه و صفحه لود میشه یا ممکنه بازم لود نشه ، بیشتر مشکل در زمانی رخ می دهد که روی ویرایش یک محصول کلیک می کنم ، درکل چند تا کار برای رفع مشکل انجام دادم مثل پاک کردن کش و روشن کردن دیباگ و نصب مجدد پرستاشاپ با نصب مجدد پرستا شاپ سیستم یه خورده بهتر جواب میداد ولی بعد از مدت چند ساعت مشکل دوباره ایجاد شد و نمی دونم دلیل اصلیش چیه ، درکل سیستم مدیریت کمد شده اما بقیه قسمت ها خوبن و کار می کنن به جز شاخه ها محصول ها و ویرایششون.کسی راه حلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2014 سلامخطاهای سرور رو هم بررسی کنیدشاید محدودیتی وجود داره که باعث این مشکل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 مشکل ایشون تلفنی بررسی شد و مشخص شد مشکل از سرویس دهنده اینترنت هست و به هاست یا پرستاشاپ مرتبط نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .