amirtt25 ارسال شده در آبان 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2014 سلام. من هر تصویری رو سعی میکنم وارد هسلایدها و ... بکنم ارور میده. این همتصویر ارور . ممنون مسشم راهنماییم کنید. یک خطا هنگام آپلود تصویر بوجود آمد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirtt25 ارسال شده در آبان 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 دیباگ کجاست ؟ چطور فعال کنم؟سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده موفق باشید دیباگ کجاست ؟ چطور فعال کنم؟ok.دیباگ کردموقتی وارد محصول میشم و برای وارد کردن عکس این پیام ها رو میدهدر سایت فروشگاه هماین پیام رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirtt25 ارسال شده در آبان 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2014 یعنی فقط من توی وارد کردت تصاویر مشکل دارم. 2 بار حذف و نصب کردم.الان همونپیغام اول در مورد فرمت میده . همه نوع فرمتی امتحان کردم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2015 سلام. ممکنه مشکل از دسترسیهای هاست باشه .یا محدودیت در هاست .باید خطاهای سرور رو بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .