kaveh095 ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 سلامدو تا مشکل هست که مدتیه امکان اضافه کردن محصول جدید رو ازم گرفتهدر صفحه محصول جدید کلا بخش نوار ابزار ادیت متن حذف شده و نمایش داده نمی شه و کلیه متن ها بصورت کد اچ تی ام ال باید نوشته بشهدر بخش اضافه کردن تصویر محصول هم کلا گزینه آپلود تصویر حذف شده. که همه اینا رو در تصویر توضیح دادم.البته خودم تو فروم پرستا شاپ انگلیسی سرچ کردم و اونجا می گفتن با پاک کردن .htaccess و ساخت مجددش می تونی مشکلات بخش مدیریت رو حل کنی اینکارو کردم ولی درست نشد.دوستان ممنون می شم کمکم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 سلامممکنه محدودیت max execution time در هاستتون باشه یا اینکه یه خطای جاوااسکریپت در این صفحه وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaveh095 ارسال شده در آبان 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلامممکنه محدودیت max execution time در هاستتون باشه یا اینکه یه خطای جاوااسکریپت در این صفحه وجود داره موفق باشید بسیار ممنون از جوابی که دادید فعلا با هاستم مطرح کردم ولی بعیده هاستم مشکلی داشته باشه؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kaveh095 ارسال شده در آبان 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 جوابیه هاست اینطور بودهبا سلام کاربر محترم، احتراما به استحضار می رسانیم که حذف شدن قسمت های مختلف در اسکریپت چه ارتباطی به سرور و هاست دارد!؟ کاربران زیادی بر روی سرور های ... از اسکریپت پرستا شاپ استفاده می کنند و کانفیگ سرور ها هم یکسان است از پشتیبانی اسکریپت پرستا شاپ در ایران سوال بفرمایید تا دقیق تر مورد شما بررسی شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلاممواردی رو خود من داشتم که به خاطر محدودیت هاست صفحه محصول در بخش مدیریت ، این قبیل مشکلات رو داشتبه هر حال اگه مطمئن هستید ایراد از هاست نیست میتونید با دانوش جان در ارتباط باشید تا در صورت نیاز بسته پشتیبانی فنی رو خریداری کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کیانوش مدیر سایت ارسال شده در بهمن 8، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2019 سلام دو تا مشکل هست که مدتیه امکان اضافه کردن محصول جدید رو ازم گرفته در صفحه محصول جدید کلا بخش نوار ابزار ادیت متن حذف شده و نمایش داده نمی شه و کلیه متن ها بصورت کد اچ تی ام ال باید نوشته بشه در بخش اضافه کردن تصویر محصول هم کلا گزینه آپلود تصویر حذف شده. که همه اینا رو در تصویر توضیح دادم. البته خودم تو فروم پرستا شاپ انگلیسی سرچ کردم و اونجا می گفتن با پاک کردن .htaccess و ساخت مجددش می تونی مشکلات بخش مدیریت رو حل کنی اینکارو کردم ولی درست نشد. دوستان ممنون می شم کمکم کنید. منم دقیقا همین دو مشکل برام پیش اومده راه حلی پیدا کردید؟ منم مشکل از هاستم نیس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .