mortaza ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 سلام من نصبش کردم با موفقیتحالا نمیتونم وارد پنل مدیریت شم بعد نصب خودش نوشته مشاهده سایت و ورود به پنل مدیریت رو ورود به پنل که میزنم میره تو سایت میگیرده یه محصول به اسم admin پیدا کنه خخخخودم رفتم تو پوشه ادمین فایل رو هم چک کردم فایل ایندکس رو اوردم بالا اما همون اش و همون کاسه صفحه سفید برام اورد صفحه ورو رو نیاورد مشکل رو بگید خواهشا استادان گرامیخیلی وقته گیرشم اعصابم تو همه در ضمن رو لوکال این مشکل رو دارم وب سرور زمپگفتم تا ومپ نصب کنم شاید مشکل از زمپ باشهحذف کردم زمپ رو ومپ رو نتونستم نصب کنم چون همه مرورگر ها فقط لوکال زمپم رو بالا می اوردن دو باره ومپ حذف> زمپ نصب کردم باز دوباره نصب کردم رو زمپ بازم همون شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 ببخشید من خیلی وارد نیستم وقتی پرستا را نصب کردید طبق آموزش نام پوشه ادمین رو عوض کردید ؟ اگر عوض کردید باید آدرس مدیریت را درست وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 مشکل شما در واقع عدم دقت خودتون هستآموزش نصب رو نخواندید و بحث سوالات متداول رو هم نخواندیدلطفا عنوان تاپیک رو درست انتخاب کنید تا جریمه نشیدموفق باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .