fekrshop ارسال شده در آبان 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2014 سلام وتشکر فراوان از دوستان برای انجمن امروز خواستم چند تغییر کوچک در ترجمه متون بدهم رفتم در بخش ماژول ها و سپس ماژول سبد خرید را باز کرده و از قسمت ترجمه ها را کلیک کرده و تغییراتی در حد یک کلمه دادم . تغییرات به روز رسانی شد ولی متاسفانه بعد از آن بعضی قسمت های صفحه اصلی سایت و تعدادی از بخش های دیگر و همچنین صفحه ای جکس سبد خرید به زبان انگلیسی در آمد . دوباره به بخش ترجمه ها رفتم ولی این بار دیگر متون بلوک سبد خرید و خیلی از بلوک های دیگر را نمایش نمی دهد . وسایت همچنان فارس و انگلیسی است . چه باید بکنم . لطفا راهنمایی کنید و www.fekrshop.com با تشکر فراوان از انجمن و دوستان . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2014 سلاممن مشکلی در سایت شما نمیبینم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 اگر بعد از ذخیره برخی ترجمه ها رو از دست میدین محدودیت ارسال فرم یا محدودیت حجم آپلود روی هاست دارید و ارتباطی به پرستا ندارد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fekrshop ارسال شده در آذر 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 با سلام و سپاس با توجه به راهنمایی مدیر کل انجمن از هاست در خواست کردم به بک آپ چند ساعت قبل سایت مرا بر گرداند و چون سایت در حال ساخت است و هنوز مراجعه کننده و سفارشی نداشتیم بدون مشکل به حالت قبل برگشت . با زهم از انجمن تشکر می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .