salamashk ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 سلامخسته نباشیدمن میخوام آدرس فروشگاه رو به شکل زیر ریدایرکت کنم www.domin.ir/shop redirect to www.domin1.ir/shop همه ی مراحل رو تو پنل هاستم انجام میدم ولی همش خطا میده خواستم بدونم اصلا میشه پرستاشاپ رو ریدایرکت کرد یا نه؟ ممنون می شم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 اگر از بخش مدیریت » تنظیمات » سئو و url آدرس رو عوض کنید خود پرستا این کار رو براتون انجام میده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salamashk ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 ممنونم از پاسخگویتون ولی اینطوری به مشکل بر میخورم چون درگاه پرداختم از کار میفتهنمیشه کاری کرد فقط صفحه اول ریدایرکت شه بعد هنگام پرداخت از آدرس قبلی استفاده کنهمن تو دو اسکرپیت این کار رو کرده بودم و درگاه به خوبی کار می کرد ولی اینجا نمیشهدرگاه منم پی لاین هستشممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 درگاه چه ارتباطی به دامنه داره؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salamashk ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 ربطش اینه که الان مثلا من واسه این آدرس یه درگاه گرفتم ( API )test.irالان که آدرس رو به test1.ir ریدایرکت می کنم میگه درگاه موجود نیست یا نا معتبر هستش دلیلش هم اینه که من API پی لاین رو واسه test.ir گرفتم نه test1.irواسه همین خطا میده ولی تو بقیه اسکریپتها چنین مشکل وجود نداره وقتی به قسمت پرداخت میره بر میگیرده به آدرس قبلی ولی در پرستاشاپ نمیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omnia ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 بابا منم مشکل ریدایرکت دارماین پرستا محتویاتی که تو فایل htaccess میذاره مشکل ایجاد میکنه و هاست رو نمیذاره عمل ریدایرکت رو درست انجام بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salamashk ارسال شده در آذر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 کسی نبود یه راهنمایی کنه!!؟؟کارمون خیلی گیره هاممنون میشم اگه کمک مون کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 درگاه ها به آی پی حساس هستند. اگر درگاهی مثل پیلاین به آدرس هم حساس هست در پنل آدرس جدید رو ثبت کنید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .