niloo0oo ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 با سلام.ممنون از وقتی که میذارید.چندتا سوال دارم که پیشاپیش ممنونم از پاسخگوییتون.1.اگه بخوام یه منو عمودی سمت راست قالب پیشفرض بذارم آیا امکانش هست؟؟2.دوست دارم دقیقا زیر منوی عمودی یه جعبه گفتگو داشته باشم تا کاربران سایت با هم گفتگو داشته باشن میشه راهنمایی کنید؟من یکم مبتدیم خواهشا تا جایی که امکانش هست در حد یه مبتدی توضیح بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2014 سلام و خوش اومدین.۱. به صورت پیش فرض خیر۲. اگه مشابه سایت mayadream32.ir بخواید نوشته شده و میتونید با من یا از طریق بازارچه در ارتباط باشید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2015 اون ادرس دیگه از رده خارج شده ادرس جدید اینه mayadream27.irبا سپاس از پرستا شاپ این چت باکس برای من درست شده اما اقای دانوش میشه راهنماییم کنید که چطوری میتونم وارد ادمینش بشم چون وقتی که برام نوشته شد اطلاعات رو به همکارم دادن و اون هم یادش رفته البته اگه برام میل کنید که ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 ایمیل بزنید براتون بفرستم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maya22 ارسال شده در فروردین 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2015 ارسال کردم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .