saman_e_rsa ارسال شده در آذر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2014 سلام امروز تمام ماژول قفل کرده و نه میشه فعال کرد و نه میتوانم ماژولی را غیر فعال کنم پرستا 6.6ممنون میشم راهنمایی فرمائید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 مشکل رو درست مطرح کنید تا بشه جواب داد! لطفا اینقدر احساسی با مسائل فنی برخورد نکنید!اینجا یک انجمن تخصصی هست نه انجمن گفتگو. تا زمانی که فنی و کامل توضیح ندید هیچ پاسخی دیده نمیشه و مجاز هستیم تاپیک رو ببندیم، حذف کنیم یا جریمه کنیم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2014 سلام دانوش جان من که بلا فاصله این پست رو حذف کردم !!!خوب مشکل این بود که در بخش ماژول ها هیچ ماژولی فعال و یا غیر فعال نمیشد با پاک کردن کش و کامپایل اجباری درست شد ممنون از پاسخگوئی سریعتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .