saman_e_rsa ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 با سلام من پرستا رو نصب کردم متاسفانه سرعت سایت بسیار پائین است و اگر خودم مشتری باشم چند ثانیه بیشتر اعصابم رو با این فروشگاه خراب نمیکنم و فوری صفحه رو ترک میکنم میخواستم از اساتید فن تقاضا کنم راهنمایی فرمایند تا این مشکل رو حل نمایم .... اما اقدامات انجام شده 1 - فعال کردن آپاچی و موارد دیگر2-فعال کردن - حافظه نهان 3-نگذاشتن عکس های بیشتر از 100 کیلو بایت یک سوال دیگه هم داشتم چطور قبل از اینکه هاستی را برای فروشگاه تهیه کنیم از سرعت لود شدن و کیفیت هاست مطمئن شویم آیا نرم افزار یا راهکاری برای تست هاست وجود دارد در آخر ممنون میشم اگر ارائه دهنده ی هاستی مناسب معرفی کنید که هم سرعت خوبی داشته باشد و با توابع های پرستا همخوانی داشته باشد با تشکر فراوان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2014 سلامآدرس سایت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoseinghm ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 دقیقا منم همین سوالات رو دارم ... کسی هست جواب مارو بده ... ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 19، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2016 سوالاتتون رو در یک تاپیک جدا مطرح کنید بصورت کامل تا پاسخ بگیرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده