masoudies ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلاممن از قالب پیشفرض پرستاشاپ 1.6.0.6 استفاده میکنم.وقتی سه محصول رو اضافه میکنم برای مقایسه و به صفحه مقایسه میرم:1- وقتی روی سطل زباله میزنم جهت حذف اون محصول از مقایسه، محصول حذف نمی شود! (سطل زباله لینک صفحه مقایسه رو نشون میده)2- تصویر محصول وسطی کوچکتر نمایش داده میشود! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلامآدرس سایت هم که ندادیدنیاز به بررسی داره. ممکنه ایراد از قالب باشه و یا خطای جاوااسکریپت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 7، 2014 سلامآدرس سایت هم که ندادیدنیاز به بررسی داره. ممکنه ایراد از قالب باشه و یا خطای جاوااسکریپت موفق باشیدروی لوکال دارم کار میکنم.من دقیقا همین فایل نصب اینجا رو نصب کردم و تغییری هم توش اعمال نکردم.میشه به دلیل این باشه که رو لوکاله؟برای حلش میتونم کاری کنم؟میتونید خودتون هم اگه روی لوکال دارید تست کنید؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .