darker ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 سلام و خسته نباشید من امروز تمام شاخه های پیش فرض پرستا رو پاک کردم و خودم شاخه ها ای که نیاز داشتم رو وارد کردمو بعد از اون خواستم یک محصول ثبت کنم (آزمایشی) ولی در قسمت ثبت محصول فق 3 تا منوی اول رو باز می کنه و بقیه ی منو هارو که کلیک می کنم صفحه سفید میارهعکس ضمیمه می کنم که ببینید ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دوست خوبم دیباگ رو روشن کنید (بخش سوالات متداول) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دوست خوبم دیباگ رو روشن کنید (بخش سوالات متداول) دوست من ممنونم که سریع جواب دادیناررور رو روشن کردم ولی بازم صفحه سفید هستو یک اررور تادییه میاد که این متنش هست برخی برگه ها به درستی بارگذاری نشده اند ، آیا می خواهید دوباره آنها را بارگذاری نماييد ؟ وقتی اوکی رو میزنم باز نشونش میده انقدر اسپم میشه که باید کنسل کنی تا بری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 باید بررسی بشه. بدون مشاهده نمیشه کمکی کرد. اگه تازه نصب کردین مجدد نصب کنید وقتتون کمتر از بین میره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2014 بله درسته باید بررسی بشهولی متاسفانه روی لوکال نصب هستممنون بابت کمکتون راهی هست که بتونم از دیتابیس قسمت شاخه ها رو بک آپ بگیرم و روی جدیده ایمپورت کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2014 متاسفانه مجبور شدم دوباره پرستا شاپ رو نصب کنم حالا مشکلات جدید درست شده 1 - وقتی url آشنا رو فعال می کنم عکس محصولات می ره و وقتی روی محصول کلیک می کنم می ره تو صفحه 4042 - وقتی که می خوام توی سایت لوگین کنم اررور "سند رد شد!" رو میده واقعا پرستاشاپ چرا انقدر مشکل داره ؟به نظرتون با لوکال مشکل داره یا اینکه کلا اینجوریه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2014 سلامآخرین نسخه رو نصب کنیدویرایش دوم 1606این مشکل مربوط به لینک آشناست و در آخرین نسخه حل شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 سلامآخرین نسخه رو نصب کنیدویرایش دوم 1606این مشکل مربوط به لینک آشناست و در آخرین نسخه حل شده موفق باشیدسلامدقیقا برای نصب دوباره از همینجا آخرین نسخه رو دانلود کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 سلامنسخه جدید در این مورد مشکلی ندارهیک بار لینک آشنا و بومی رو خاموش و روشن کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 سلامنسخه جدید در این مورد مشکلی ندارهیک بار لینک آشنا و بومی رو خاموش و روشن کنید موفق باشیددروددوست من باور کنید من همه ی این کارها رو انجام دادموقتی url اشنا روشنه تصویر تبدیل به علامت سوال می شنوقتی که خاموشه درست هستن فقط یه نکته رو بگممن از wamp استفاده می کنمروی ویندوزبه نظر شما ممکنه که چون روی ومپ هست نتونه درست با فایل htaccess ارتباط برقرار کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2014 ممکنه. ولی من هم روی آخرین نسخه ومپ و هم زمپ پرستا ۱.۶ رو نصب دارم و مشکلی هم ندارم۵٠تومان بدید یک هاست بگیرید خودتون رو راحت کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
darker ارسال شده در آذر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 ممنونهاست دارم از اون نظر مشکلی نیستمن کلا عادت دارم کارهایی که می زنم رو اول روی لوکال کارهاش رو انجام میدم و بعد انتقال می دم به هاستولی مثل اینکه این یکی رو از اول باید انتقال بدم به هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sinaevil ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 کلا پرستاشاپ روی هاست خیلی سرعت و کارایی بیشتری داره تا نرم افزارهای Local مثل WAMP و XAMP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tajahmadi ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 ولی من روی سرور نصب کردم!همین مشکل برای من هم هست!یعنی فقط محصولاتی که بصورت نمونه روی سایت هستن نمایش داده میشه!محصول جدید که بخوای واردکنی بین تبها حرکت نمیکنه!مثلا نمیتونی تصویر یا تعداد موجودی رو وارد کنی! یعنی بهتره بگم نمیتونی محصولی ثبت کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .