puzzelfix ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دوستان ایا راهی دارد که در قسمت ترکیات نیازی به تعداد نباشد و فقط خاصیت تنوع جنسی باشد چون اینطوری باید هر سری حی تعداد ترکیباتو درست کنیم مثلا در فروشگاه من گوشی موبایل با سه رنگ موجوده و ممکنه فردا موجود نباشه و باصفر کردن تعداد خود محصول محصول ناموجود میشه ولی اونطوری باید تعداد تک تک محصولاتو صفر کنماگه راهی داشته باشه واقعا ممنون می شم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 من که متوجه نشدم دقیقا چی خواسته شماست؟ترکیبات تعداد دارند چون شما نمیتونید رنگ مشکی رو بفروشید بعد رنگ قرمز رو برای مشتری ارسال کنید. هر تعداد از هر رنگ که دارید باید موجودی بدید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در آذر 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2014 دقیقا مشکل من همینه بذارین واضح تر براتون توضیح بدم سایت فروشگاهی من بسیار آپدیت و به روز می باشد قیمتهاش چون براساس فروش مستقیم جنس های بازار الکترونیک و جنس هایی است که در آن روز در بازار موجود می باشد.مثلا منبع اطلاعاتی قسمت موبایل سایت من پاساژ علاء الدین است و ممکنه امروز یک گوشی موجود باشه و فردا ناموجود و پس فردا دوباره موجود بشهمن جنسامو بر اساس فایل csv هر روز آپیدیت می کنم و جنسایی گه موجود نیستنو تعداشونو صفر می کنم ولی از داخل فایل Csv دسترسی به ترکیبات ندارم و نمی تونم اونارو یک جا صفر کنم و اگه میشد این خاصیت حالتی بود که اصلا ربطی به تعداد نداشت خوب میشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .