mehran2020 ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 با سلام و عرض ادب دوستان عزیز امروز با یه مشکل در بخش بازیابی گذرواژه مدیریت مواجه شدم. همونطور که در تصویر مشاهده می کنید. هنگام کلیک بر روی دکمه فراموشی گذرواژه در صفحه ورود به مدیریت پرستا 1.6 صفحه به شکل زیر بهم میریزه. از دوستان و اساتید گرامی تقاضا دارم برای حل این مشکل راه حلی ارایه بدن. مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2014 با یک مرورگر دیگه تست کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehran2020 ارسال شده در آذر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 فعلا با فایرفاکس آخرین نسخه تست کردم همین رو نشون می ده. با IE هم که کلا مشکل داره. می مونه کروم که اون رو هم تست می کنم خبرشو میدم. یا اگه یکی از دوستان تست و گزارش کنن خوشحال میشم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلاممن تست کردم و مشکلی ندیدماحتمالا در سیستم شما کش شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .