man-O-to ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 باسلامدوستان من یه مشکلی در نصب پرستا دارمتا 12درصد میره و میزنه ایجاد جداول دیتابیس بعد میزنه مشکل در ایجاد جداول دیتابیس برای پروسه مجدد نصب ایجاد کلیک کنید.بعد دوباره میزنم قبول نکرددیتابیس رو پاک کردم مجددا ساختم بازم قبول نکرد.+میشه جداول پیش فرض رو تغغیر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 هاستتون رو از کجا تهیه کردید؟ خطای دیتابیس معمولا بر میگرده به سرور. به پشتیبانی سرور تیکت بزنید اگه رفع نشد باید پرستا رو روی سیستمتون نصب و سپس انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
man-O-to ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 یک بنده خودم سرویس هاستینگ دارمبگید باید چه تغییراتی اعمال کنمیااینکه میگید روی سیستمتون نصب کنید انتقال بدید رو دقیق تر توضیح بدید ولی بیشتر مورد اول رو بگید تا رفع کنم برای همه.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلامکافیه فایل خطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
man-O-to ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 یک مقدار راهنمایی بیشتراین خطا از کجا نشعت میگیره+نصب روی سیستم هم توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلامشما چطور خودتون هاستینگ دارید ولی فایل خطای سرور رو نمیدونید چیهآموزش نصب در انجمن هست، لطفا جستجو کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir2844 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلام.مشکل از اینجا ناشی میشه که هنگام ایجاد جداول از ENGINE_TYPE DEFAULT استفاده شده و باید اون ها رو به MyIsam تبدیل کنیدبا این کار مموری کمتری از هاست درخواست میشه و مشکل حل میشه.فایل تغییر داده رو آماده کردمشما کافیه اون رو تو پوشه install/data/ کپی و جایگزین کنید تا مشکل حل شهفایل رو در پایین آوردمفایل پیوستبه آدرس install/Data/ کپی و جایگزاری کنیدdb_structure.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 تا جایی که یادمه این گزینه در هنگام نصب قابل تغییر بود. با این حال به جای این همه تغییر با یک خط تغییر در محل تنظیم دیفالت مشکل حل میشهاستفاده از فایل پیوست فوق برای سایرین به هیچ وجه توصیه نمیشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .