h_bolhasani_28 ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 با سلام.من میخوام در فاکتوری که بعد از خرید ایجاد میشه علاوه بر اطلاعت قبلی (جزئیات محصولات و شماره سفارش) شماره تراکنش بانکی(از بانک ملت استفاده میکنم) هم نمایش داده بشه. میشه بگید چیکار باید کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 ماژول باید ویرایش بشه و در فاکتور شماره رو قرار بدهفعلا امکانش نیست دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلام در فاکتوری که صادر میشه در فروشگاه من جزییات یا مشخصات چاپ نمیشه ؟ باید چکار کنمبا تشکرhttp://8pic.ir/images/fjvcxf51zegkkujhwbvk.jpg بطور مثال میخوام مشخصات یا ..در فاکتور بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 در فاکتور که مشخصات ثبت نمیشه. فقط ترکیبات و شخصی سازی ها در فاکتور درج میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .