moghimi ارسال شده در آذر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2014 با سلام خدمت دوستان4 تا ماژول آپدیت نبود، از منو بروزرسانی کلی ماژول ها زدم این ارور رو می ده رفرش هم کردم جواب نداد، لاگوت و لاگین هم جواب نداد، چه کارشون کنم؟ حذف نصب؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 ممکنه به دلایل مختلفی این خطا رو ببینیداگر داده های این ماژول ها اهمیتی ندارند. یک بار حذف نصب و سپس نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلامبازنشانی کنید و مجددا اقدام کنید. البته تنظیمات ماژولهاتون از دست میره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلامبازنشانی کنید و مجددا اقدام کنید. البته تنظیمات ماژولهاتون از دست میره موفق باشیدسلام ممنون از پاسختونماژول علاقه مندی رو حذف نصب می کنم، می زنه با موفقیت عزل شد ولی نمی شه، بعد باز نشانی کردم، بررسی به روز رسانی رو می زنم، دوباره همون ارور رو می ده، نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 این یعنی خطایی در دیتابیس دارید. باید ببینید چه جداولی رو ایجاد میکنه، حذف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2014 سلام آقا دانوش جدول هایی که می سازه رو از کجا پیدا کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 هر ماژولی ممکنه متفاوت باشه ولی قبل از این کار برید داخل دیتابیس و جدول PREFIX_module و نام ماژول رو به انگلیسی پیدا کنید و حذف کنید. امیدوارم درست بشهPREFIX معمولا PS هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 هر ماژولی ممکنه متفاوت باشه ولی قبل از این کار برید داخل دیتابیس و جدول PREFIX_module و نام ماژول رو به انگلیسی پیدا کنید و حذف کنید. امیدوارم درست بشهPREFIX معمولا PS هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلام آقا دانوش رفتم یه جور خطریه دسرسی بدم لطف می کنین درست کنین؟ هزینه اش هم مهم نیستممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 هر ماژولی ممکنه متفاوت باشه ولی قبل از این کار برید داخل دیتابیس و جدول PREFIX_module و نام ماژول رو به انگلیسی پیدا کنید و حذف کنید. امیدوارم درست بشهPREFIX معمولا PS هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلام آقا دانوش رفتم یه جور خطریه دسرسی بدم لطف می کنین درست کنین؟ هزینه اش هم مهم نیستممنونسلام مجدد کارهایی که گفتین رو انجام دادم، نشده بود، به دیتابیس رفتم ، نگاه کردم جدول ها رو ولی چیزی رو پاک نکردم درست شد، فکر کنم باید نگاه می کردم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .