Shockwave ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 عرض سلام و خسته نباشی به دوستان عزیز مشکل من در برچسب 1.6 هست به این صورت که برچسب ها وارد میکنم ولی دخیره که میزنم برچسب نیستند این مشکل بنده هست یا طبیعی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shockwave ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 دوستان تشکر مشکلم حل شدخیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلام دوستانبرای این که تاپیک جدید زده نشه من سوتالم رو اینجا می پرسم ممنون می شم راهنمایی کنیدمن برای همه محصولات برچسب زدم و ماژول بلوم برچسب رو هم فعال کردم فقط نمی دونم کجت موقعیت دهی کنم که توی صفحه هر محصول، برچسبشم نشون داده بشهممنون می شم راهنمایی کنیدقالب الکترومارکتاینم سایتMobileMajid.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در تیر 19، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2015 سلامفکر میکنم بصورت پیشفرض این امکان رو ندارید . موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .