milad207590 ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 ُسلاممن تو قسمت مدیریت حافظه موقت: رو غیر فعال کردم و وقتی دوباره فعال کردم قالب سایت قاطی کرد و روی هر چی که کلیک می کنم url عوض میشه و فقط تو صفحه اصلی سایت می مونه و به صفحات دیگه نمی رهو تمامی عکس سایت باز نمی شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلامآدرس سایت ؟ bagnet.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 کسی نمی دونه مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 نسخه پرستا شاپتون مال این انجمنه؟ قالبتون رو از کجا تهیه کردید؟به نظر میرسه مشکل از تنظیمات سئو و URL هاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 نسخه پرستا شاپتون مال این انجمنه؟ قالبتون رو از کجا تهیه کردید؟به نظر میرسه مشکل از تنظیمات سئو و URL هاستادمین جان در رابطه با پشتیبانی پرستاشاپ در جریان اختلافات پیش اومده هستمانجمن مای بی بی اومده قانون گذاشته که کاربرها باید آدرس سایتشون رو توی امضا قرار بدن تا شامل حال پشتیبانی رایگان یا غیر رایگان قرار بگیرن( من قانون انجمن شون رو دقیق نخوندم ولی دیدم توی پاسخ بعضی تاپیک ها این مطلب رو گفتن و پاسخ سوال رو ندادن) و توی نسخه ها هم اومدن کپی رایت رو گذاشتن و حق تغییر کپی رایت رو سلب کردن، به نظرم این موضوع رو شما هم به صورتی اجرایی کنین بد نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 نسخه پرستا شاپتون مال این انجمنه؟ قالبتون رو از کجا تهیه کردید؟به نظر میرسه مشکل از تنظیمات سئو و URL هاستادمین جان در رابطه با پشتیبانی پرستاشاپ در جریان اختلافات پیش اومده هستمانجمن مای بی بی اومده قانون گذاشته که کاربرها باید آدرس سایتشون رو توی امضا قرار بدن تا شامل حال پشتیبانی رایگان یا غیر رایگان قرار بگیرن( من قانون انجمن شون رو دقیق نخوندم ولی دیدم توی پاسخ بعضی تاپیک ها این مطلب رو گفتن و پاسخ سوال رو ندادن) و توی نسخه ها هم اومدن کپی رایت رو گذاشتن و حق تغییر کپی رایت رو سلب کردن، به نظرم این موضوع رو شما هم به صورتی اجرایی کنین بد نیستممنون از نظرتون. بنده خودم با هرگونه اجبار برای کاربران مخالف هستم. در نسخه 1.5 ما کپی رایت اجباری گذاشتیم که همین راه رو برای سودجویی برخی افراد باز کرد. طبق سیاست های جدیدمون دیگه کپی رایت اجباری در کار نخواهد بود و فقط تعهد اخلاقی هست که کاربران برای حمایت از ما باید داشته باشندبرای این دوست خوبمون هم به این دلیل پرسیدم قالبشون رو از کجا تهیه کردند چون برام نا آشناست قالبش پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 نسخه پرستا شاپتون مال این انجمنه؟ قالبتون رو از کجا تهیه کردید؟به نظر میرسه مشکل از تنظیمات سئو و URL هاستپرستا شاپ 1.4 که از همین انجمن دانلود کردم ونصب کردم و قالب هم خارجی هست به خوبی داشت کار می کرد ونمی دونم چر ا چند روز پیش این مشکل پیش امدنسخه پرستا شاپتون مال این انجمنه؟ قالبتون رو از کجا تهیه کردید؟به نظر میرسه مشکل از تنظیمات سئو و URL هاستادمین جان در رابطه با پشتیبانی پرستاشاپ در جریان اختلافات پیش اومده هستمانجمن مای بی بی اومده قانون گذاشته که کاربرها باید آدرس سایتشون رو توی امضا قرار بدن تا شامل حال پشتیبانی رایگان یا غیر رایگان قرار بگیرن( من قانون انجمن شون رو دقیق نخوندم ولی دیدم توی پاسخ بعضی تاپیک ها این مطلب رو گفتن و پاسخ سوال رو ندادن) و توی نسخه ها هم اومدن کپی رایت رو گذاشتن و حق تغییر کپی رایت رو سلب کردن، به نظرم این موضوع رو شما هم به صورتی اجرایی کنین بد نیستممنون از نظرتون. بنده خودم با هرگونه اجبار برای کاربران مخالف هستم. در نسخه 1.5 ما کپی رایت اجباری گذاشتیم که همین راه رو برای سودجویی برخی افراد باز کرد. طبق سیاست های جدیدمون دیگه کپی رایت اجباری در کار نخواهد بود و فقط تعهد اخلاقی هست که کاربران برای حمایت از ما باید داشته باشندبرای این دوست خوبمون هم به این دلیل پرسیدم قالبشون رو از کجا تهیه کردند چون برام نا آشناست قالبش پیروز باشیدقالب رو من خودم از یک سایت خارجی خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .