MaMmAd ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلام.من میخواستم یه فروشگاه اینترنتی معمولی راه اندازی کنم.چند بار prestashop رو نصب کردم و سعی کردم ماژول ها و تنظیمات لازم رو انجام بدم ولی با ارور ها و مشکلات زیادی روبرو شدم.راستش وقتش رو ندارم که آموزش های انجمن رو بخونم (که خیلی پراکنده است).اگه کسی میتونه برام نصب کنه و ماژول های معمولی برای شروع کار رو هم انجام بده پیام بدهآی دی یاهو : lord_mammad76برا هزینه هم با هم کنار می یایم. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلام.من میخواستم یه فروشگاه اینترنتی معمولی راه اندازی کنم.چند بار prestashop رو نصب کردم و سعی کردم ماژول ها و تنظیمات لازم رو انجام بدم ولی با ارور ها و مشکلات زیادی روبرو شدم.راستش وقتش رو ندارم که آموزش های انجمن رو بخونم (که خیلی پراکنده است).اگه کسی میتونه برام نصب کنه و ماژول های معمولی برای شروع کار رو هم انجام بده پیام بدهآی دی یاهو : lord_mammad76برا هزینه هم با هم کنار می یایم. ممنوننصب رو خود هاست به صورت رایگان براتون انجام می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MaMmAd ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلام.من میخواستم یه فروشگاه اینترنتی معمولی راه اندازی کنم.چند بار prestashop رو نصب کردم و سعی کردم ماژول ها و تنظیمات لازم رو انجام بدم ولی با ارور ها و مشکلات زیادی روبرو شدم.راستش وقتش رو ندارم که آموزش های انجمن رو بخونم (که خیلی پراکنده است).اگه کسی میتونه برام نصب کنه و ماژول های معمولی برای شروع کار رو هم انجام بده پیام بدهآی دی یاهو : lord_mammad76برا هزینه هم با هم کنار می یایم. ممنوننصب رو خود هاست به صورت رایگان براتون انجام می دهممنون.من ماژول های مورد نیاز رو هم میخوام.چجوری دسترسی رو بهتون بدم برا نصب؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 سلام.من میخواستم یه فروشگاه اینترنتی معمولی راه اندازی کنم.چند بار prestashop رو نصب کردم و سعی کردم ماژول ها و تنظیمات لازم رو انجام بدم ولی با ارور ها و مشکلات زیادی روبرو شدم.راستش وقتش رو ندارم که آموزش های انجمن رو بخونم (که خیلی پراکنده است).اگه کسی میتونه برام نصب کنه و ماژول های معمولی برای شروع کار رو هم انجام بده پیام بدهآی دی یاهو : lord_mammad76برا هزینه هم با هم کنار می یایم. ممنوننصب رو خود هاست به صورت رایگان براتون انجام می دهممنون.من ماژول های مورد نیاز رو هم میخوام.چجوری دسترسی رو بهتون بدم برا نصب؟؟؟چه ماژول هایی لازم دارین؟یه سری تجاری هست که باید از بازارچه تهیه کنین، لینکش بالای انجمن هستیه سری هم خود پرستاشاپ داره، پرستا رو نصب کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MaMmAd ارسال شده در آذر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 ماژول خاصی نمی خواد.همین که کارایی فروشگاه رو داتشته باشی کافیه. مثلا یه محصول رو انتخاب کنن رنگ و ویژگی های خاصش رو هم انتخاب کنن بعد آدرس و پست کردن.ماژول پارس پال و پی لاین رو که حتما می خوام. یه ماژول خوب هم برا پست کردن محصول و دیگه هر چی خودتون صلاح می دونین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .