picsama ارسال شده در آذر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2014 با سلام.هر کاری انجام می دم توی گوگل وب مستر نمی تونم کلایم کنم سایتم رو.راه حلی براش وجود دارد؟توی نسخه های قبلی 1.5 انجام می دادم و فقط یه کپی پیست سایت بود.ولی توی نسخه آخر 1.5.6 هر کاری کردم نشد.لطفا راهنمایی نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
picsama ارسال شده در آذر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلام .کسی نیست بتونه کمکی بکنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 من که نفهمیدم مشکل دقیق چیه! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
picsama ارسال شده در آذر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 با سلام.وفتی وب مستر گوگل یا الکسا ثبت نام می نمایید.یه تگ بهتون می ده تا توی سایتتون قرار بدهید.زمانی بنده این تگ رو در قالب قبل از تگ هد یا بادی قرار می دم و ویفری رو می زنم ، گوگل پیغام می ده که تگ پیدا نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 از اون یکی روش استفاده کنید.یه فایل بهتون میده آپلود کنید تو هاست تمومه کار. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .