maymay198421 ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با سلام و خسته نباشید. من پرستا شاپ 1.6.0.5 را نصب کردم در صفحه ی اصلی محصولات جدید ، پرفروش و یا پربازدید وقتی بر روی محصول ماوس را می برم مانند دموی پرستاشاپ 1.6 اضافه به سبد خرید و یا نمایش سریع نشان داده نمی شود. www.epkala.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با سلام و خسته نباشید. من پرستا شاپ 1.6.0.5 را نصب کردم در صفحه ی اصلی محصولات جدید ، پرفروش و یا پربازدید وقتی بر روی محصول ماوس را می برم مانند دموی پرستاشاپ 1.6 اضافه به سبد خرید و یا نمایش سریع نشان داده نمی شود. www.epkala.ir ماژول پیکربندی قالب را پیکربندی کنید نمایش سریع رو فعال کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 با سلام مجدد ولی من وارد پیکربندی قالب شدم ولی نمایش سریع وجود ندارد حتی همه ی پیکر بندی ها را باز کردم ولی نمایش سریع وجود نداشت که بتوانم فعالش کنم. ممنون می شوم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 با سلام مجدد ولی من وارد پیکربندی قالب شدم ولی نمایش سریع وجود ندارد حتی همه ی پیکر بندی ها را باز کردم ولی نمایش سریع وجود نداشت که بتوانم فعالش کنم. ممنون می شوم کمک کنید.برای اضافه کردن به سبد خرید تنظیمات - محصول ها- صفحه محصول دو تا گزینه اول خیر باشه سه تا بعد بله باشهموجودی محصولات دو تا اولی بله دو تا دومی خیراین رو چک کنین تا به بقیه اش برسیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 این تنظیمات رو که گفتید انجام دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 این تنظیمات رو که گفتید انجام دادم یه دسترسی به ادمین بسازین پ.خ کنین نگاه کنم، الان نمی دونم کجای کار گیر دارهادرس ادمین و یوز و پس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 به دلایل امنیتی پست پاک شد. لطفا آدرس بخش مدیریت رو براشون پ.خ کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .