payapaya2009 ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با سلام، خدمت دوستان.امیدوارم که سئوال را بخوبی مطرح کرده باشم.چگونه می توان محصولات دسته ها(Category) را در صفحه اصلی (Homepage) به صورت یک اسلایدر (یا لیست) از محصولات نمایش داد. مانند بلوک محصولات پرطرفدار یا محصولات تازه. نسخه پرستا شاپ مورد نظر نیز 1.6 است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2014 با سلام، خدمت دوستان.امیدوارم که سئوال را بخوبی مطرح کرده باشم.چگونه می توان محصولات دسته ها(Category) را در صفحه اصلی (Homepage) به صورت یک اسلایدر (یا لیست) از محصولات نمایش داد. مانند بلوک محصولات پرطرفدار یا محصولات تازه. نسخه پرستا شاپ مورد نظر نیز 1.6 است.با ماژول محصولات انتخابی می شه، می تونین تنظیم کنین، محصولات چه شاخه هایی رو اسلاید کنه، شما همه رو انتخاب کنبه بازارچه مراجعه کنین، فکر می کنم هستاگه نبود یه سرچ انگلیسی کار رو راه می ندازه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payapaya2009 ارسال شده در آذر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 با سلام، خدمت دوستان.امیدوارم که سئوال را بخوبی مطرح کرده باشم.چگونه می توان محصولات دسته ها(Category) را در صفحه اصلی (Homepage) به صورت یک اسلایدر (یا لیست) از محصولات نمایش داد. مانند بلوک محصولات پرطرفدار یا محصولات تازه. نسخه پرستا شاپ مورد نظر نیز 1.6 است.با ماژول محصولات انتخابی می شه، می تونین تنظیم کنین، محصولات چه شاخه هایی رو اسلاید کنه، شما همه رو انتخاب کنبه بازارچه مراجعه کنین، فکر می کنم هستاگه نبود یه سرچ انگلیسی کار رو راه می ندازهبسیار عالی فقط این ماژول برای نسخه 1.6 هم کار میکنه یا نه؟ چون من چیزی توی توضیحات ندیدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 با سلام، خدمت دوستان.امیدوارم که سئوال را بخوبی مطرح کرده باشم.چگونه می توان محصولات دسته ها(Category) را در صفحه اصلی (Homepage) به صورت یک اسلایدر (یا لیست) از محصولات نمایش داد. مانند بلوک محصولات پرطرفدار یا محصولات تازه. نسخه پرستا شاپ مورد نظر نیز 1.6 است.با ماژول محصولات انتخابی می شه، می تونین تنظیم کنین، محصولات چه شاخه هایی رو اسلاید کنه، شما همه رو انتخاب کنبه بازارچه مراجعه کنین، فکر می کنم هستاگه نبود یه سرچ انگلیسی کار رو راه می ندازهبسیار عالی فقط این ماژول برای نسخه 1.6 هم کار میکنه یا نه؟ چون من چیزی توی توضیحات ندیدم.بله کار می کنه، یه ماژول داشتم که تمام شاخه ها رو به تفکیک می شه توی صفحه اول نمایش داد ولی اسلاید کردن رو باید لایسنس رو از طراحش تهیه می کردی، می شد تعداد دیفالت قرار بدی من گذاشتم 4 تا که با کلیک سمت راست یا چپ بقیه محصولات اون شاخه رو نشون می داد ( نسخه رایگان اینجوری هست، اسلاید رو باید 12 دلار نی پرداختی تا بزنه)سعی می کنم پیداش کنم و بزارم اینجا کسی خواست دانلود کنه، فقط بازم بگم، اسلاید کردن محصولات هر شاخه رو باید لایسنس رو از شرکت طراح می خریدی، ولی ماژول بسیار عالی بودادمین هم یه ماژول دیگه معرفی کردن واکنش ها : rezasedghi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezasedghi ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 بله کار می کنه، یه ماژول داشتم که تمام شاخه ها رو به تفکیک می شه توی صفحه اول نمایش داد ولی اسلاید کردن رو باید لایسنس رو از طراحش تهیه می کردی، می شد تعداد دیفالت قرار بدی من گذاشتم 4 تا که با کلیک سمت راست یا چپ بقیه محصولات اون شاخه رو نشون می داد ( نسخه رایگان اینجوری هست، اسلاید رو باید 12 دلار نی پرداختی تا بزنه) سعی می کنم پیداش کنم و بزارم اینجا کسی خواست دانلود کنه، فقط بازم بگم، اسلاید کردن محصولات هر شاخه رو باید لایسنس رو از شرکت طراح می خریدی، ولی ماژول بسیار عالی بود ادمین هم یه ماژول دیگه معرفی کردن سلام.پیدا نکردی بزاری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .