masoudies ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلامیکی از محصولات دمو مثلا لینک زیر رو مشاهده کنید.http://presta-shop.ir/demo/prestashop1605/summer-dresses/5-printed-summer-dress.html#/-s/- اگر در قسمت اضافه به سبد خرید ترکیب رنگ رو تغییر بدیم، مثلا رنگ آبی رو انتخاب کنیم، تصویر آبی در سمت راست لود می شود.این امکان رو چطوری میتونیم فعال کنیم؟که مثلا با انتخاب یه گزینه رادیو باکس یا چک باکس تصویر مورد نظر هم بیاد با رنگ و شکل های متفاوت با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 ابتدا تصاویر محصولتون رو وارد کنیدسپس برای هر ترکیب رنگ میتونید یکی از عکس ها رو انتخاب کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 ممنون از پاسخ دهی مدیر گرامی.از زحماتتون در سایت وزین پرستاشاپ فارسی سپاسگزاری میکنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 با سلامیه مشکلی پیش اومدهاونم اینه که تو لوکال هاست وقتی روی هر رنگ ترکیب کلیک میکنم تصویرش عوض میشه. اما توی هاست اصلی این اتفاق نمی افته!آیا تنظیمات خاصی داره که ناخواسته تغییرش دادم؟تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 موقع اضافه کردن ترکیب میتونید اون ترکیب رو با یکی از عکس های محصولاتتون مرتبط کنید (به شرط این که محصولتون بیشتر از یدونه عکس داشته باشه) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 موقع اضافه کردن ترکیب میتونید اون ترکیب رو با یکی از عکس های محصولاتتون مرتبط کنید (به شرط این که محصولتون بیشتر از یدونه عکس داشته باشه)بله از این امکان استفاده میکنم. اما عمل نمیکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 باید بررسی بشه اینطوری نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .