اکبر مقدم ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلام و خسته نباشید.دوستان ازتون میخوام منو در مورد اینکه کدوم نسخه پرستا رو نصب کنم راهنمایی کنین.نسخه 1.5 یا نسخه 1.6قصد دارم یکی از قالب های تجاری این سایت رو خریداری کنم و چند تا ماژول دیگه ولی متاسفانه قالب فوق برای 1.6 هنوز آماده نشده بنظر شما صبر کنم تا قالب برای 1.6 آماده بشه یا همین پرستا 1.5 رو نصب کنمفروشگاهی که قصد راه اندازیشو داریم (البته به چند ماهی تو اپن کارت فعالیت داشتم) تو کار لوازم تحریر - کتاب و کلا محصولات فرهنگی و آموزشی هستش.پیشنهاد شما دوستان و چی هست نسخه 1.5 یا 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلام و احترام.با توجه به اینکه در حال حاظر تمرکز به روی نسخه 1.6 هست بهتر است از نسخه جدید استفاده کنید چون با نسخه قدیم دیر یا زود مجبور به ارتقا خواهید بود. البته این نظر شخصی بنده هست بازم مدیران محترم بهتر راهنمایی خواهند کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 والا بعضی از دوستان گفتن که چون نسخه 1.6 تازه اومده هنوز کار زیاد داره تا تکمیل بشه (چه از لحاظ قالب و چه از لحاظ ماژول) خوب بهر حال چند صباحی هم صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 بیشتر ماژول های نسخه ۱.۵ روی نسخه ۱.۶ جواب میدن به جز ماژول های نمایشی روی قالب که نیاز هست استایل ریسپانسیو بگیرن تا روی موبایل و تبلت به مشکل نخورن.قالب هم مشکلی نداریم. هم دو قالب خوب ایرانی موجود هست که میتونید از بازارچه بگیرید و هم چندین قالب خوب از لئو تم که میتونید از نمایندگی ایران خرید کنید.bazaar.ipresta.irleo.ipresta.ir Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .