moghimi ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلام خدمت دوستانیه مشکل جدید پیش اومده لطفاً راهنمایی کنینمحصولاتی رو توی دو تا شاخه گذاشتم، حالا توی صفحه اصلی- ماژول محصولات جدید، دوبار محصول رو داره نشون می ده، راهی نداره، ماژول محصولات جدید بر اساس محصول جدید تنظیم بشه نه محصولات جدید هر شاخه؟به آموزش پیانو یا دف نگاه کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 نباید قاعدتا چنین مشکلی وجود داشته باشه! الان خیلی از محصولات بازارچه در چندین شاخه هستند اما در محصولات جدید بر اساس آی دی محصولات جدید میگیره نه شاخهشاید دوبار محصول رو در دو تا شاخه قرار دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 نباید قاعدتا چنین مشکلی وجود داشته باشه! الان خیلی از محصولات بازارچه در چندین شاخه هستند اما در محصولات جدید بر اساس آی دی محصولات جدید میگیره نه شاخهشاید دوبار محصول رو در دو تا شاخه قرار دادید؟سلام ادمین جان خودم هم توی نسخه 1.5 این کار رو زیاد کردم مخصوصا توی محصولات نرم افزاردو تا عکس زیر رو مشاهده کنین، یه بار وارد کردم ، ای دی محصول مشخص هست، توی وابستگی هم که نمی شه دوبار توی یه شاخه قرار دادبه نظرتون ربطی به نمایش محصول توی شاخه ها نداره؟ الان توی تنظیمات - محصول- صفحه بندی ، روی تاریخ اضافه شدن و رو به بالا گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 نباید قاعدتا چنین مشکلی وجود داشته باشه! الان خیلی از محصولات بازارچه در چندین شاخه هستند اما در محصولات جدید بر اساس آی دی محصولات جدید میگیره نه شاخهشاید دوبار محصول رو در دو تا شاخه قرار دادید؟سلام ادمین جان خودم هم توی نسخه 1.5 این کار رو زیاد کردم مخصوصا توی محصولات نرم افزاردو تا عکس زیر رو مشاهده کنین، یه بار وارد کردم ، ای دی محصول مشخص هست، توی وابستگی هم که نمی شه دوبار توی یه شاخه قرار دادبه نظرتون ربطی به نمایش محصول توی شاخه ها نداره؟ الان توی تنظیمات - محصول- صفحه بندی ، روی تاریخ اضافه شدن و رو به بالا گذاشتمحل شد، صفحه بندی باید باید محصول درون شاخه و رو به پایین باشه، یه مشتری تیزبین مچم رو گرفته بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .