LuckyPed ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 سلام من دیروز دنبال یک پلاگین یا ماژولی بودم که بشه باهاش ، تو صفحه اول سایت ، نظر یا ریویو گذاشت ! که به Home Comments بر خودم : http://www.fmemodules.com/en/54-home-comments.html به نظر که خیلی خوب میاد . اخرین ها رو نشون میده . اپلودش کردم . نصبم با موفقیت انجام شد ، و وقتی سایتو وا کردمم اون پایین امد و زیرش نوشت ، نظری وجود ندارد ! چون وجود نداشت ! بعد من از یکی از مشتری ها خواستم تا یک نظر بده ، و بعد از اون ، پیغام نظری وجود ندارد از بین رفت ! ولی نظری رو نشون نداد ! خودتون میتونید ببینید : www.Gamers-Shop.Net کسی نظری داره که چطور میشه اینو فیکس کرد ؟ یا هیچ جایگزینی براش میشناسید که این کارو یا کاری مشابه انجام بده ؟ پولی هم بود مشکلی نیست ولی تا 30-40 تومن ... این که تو خود پرستا شاپ هست ، 30$ یا یورو هست ! ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 19، 2014 ماژول نقد و بررسی یا همون ریویو داخل خود پرستا هست با نام نظرات محصول. اما ماژولی که بشه پرسش و پاسخ داشت خیر. در حال تهیه هست و به زودی به بازارچه اضافه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .