masoudies ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلامآیا درگاه پرداخت واسط مانند زرین پال برای پرداخت ارزهایی چون دلار توسط افراد خارج از کشور توسط مسترکارت و ... وجود داره؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آذر 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2014 با سلامآیا درگاه پرداخت واسط مانند زرین پال برای پرداخت ارزهایی چون دلار توسط افراد خارج از کشور توسط مسترکارت و ... وجود داره؟ تشکر یقینا که باید وجود داشته باشه فقط مشکل اینجاست که شما برای اینکه پذیرنده این کارتا باشی یه حساب تایید شده برای واریز وجه داشته باشی که به ایرانی تحریم شده!البته میشه باز کرد حساب برای استفاده ولی اینکه پذیرنده بشی فکر نکنم به سادگی حساب باز کردن باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 توی ایران میشه به سادگی از paypal استفاده کرد؟درگاه داخلی مشابه وجود داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آذر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 توی ایران میشه به سادگی از paypal استفاده کرد؟درگاه داخلی مشابه وجود داره؟ به سادگی نه!چون ایران تحریم شده!برای باز کردن حساب حتی آدرس خارجی مثل دوبی میدن و موقع استفاده باید با آی پی خارجی استفاده بشه و گرنه بلوک میشه!درگاه داخلی مشابه از چه لحاظ؟که یعنی بشه خارجیا انتقال پول بدن؟فکر نکنم باشه!اگر واقعا مصر هستید برید سراغ وب مانی که مال روسیه ست و با ایران مشکلی نداره!البته فکر کنم سایتش رو فیل تر شده! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2014 توی پی پال یه سالی هست که اکانت دارم و مشکلی نداره. باهاش کار نکردم ولی فعاله.وب مانی سایتش چیه؟ میشه دلار و یورو و ...... انتقال داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 توی پی پال یه سالی هست که اکانت دارم و مشکلی نداره. باهاش کار نکردم ولی فعاله.وب مانی سایتش چیه؟ میشه دلار و یورو و ...... انتقال داد؟ خب بله کار میکنه!من خودم یکبار همینجوری اقدام کردم و الان هنوز بعد از حدود 5 سال ایمیل میده که دوباره حساب رو فعال کن!وب مانی بله میشه!حالا در مورد یورو دقیق خبر ندارم!Webmoney.ru نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .