maymay198421 ارسال شده در آذر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 20، 2014 با سلام - من وقتی می خواهم پرستاششاپ نسخه ی 1.6.0.6 رو نصب کنم در مرحله ی آخر که در صد پر می کند پیغام خطا می دهد و درصد تا آخر پر نمی شود. هاست خریداری شده از ایران سرور می باشد یعنی همین هاستی که انجمن داره استفاده می کند ولی نمی دانم چرا مشکل داره با خود پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم تیکت زدم میگن مشکل از طرف ما نیست و خود نرم افزار پرستا شاپ 1.6.0.6 مشکل داره در صورتی که ورژن 1.6.0.6 رو از انجمن دانلود و آپلود کردم. برای تست بر روی لوکال هاست نصب کردم به راحتی ورژن 1.6.0.6 نصب میشه ولی روی هاست خریداری شده از ایران سرور مشکل داره و نصب نمیشه. بعد گفتم ورژن های دیگه رو تست کنم که ورژن 1.6.0.5 رو نصب کردم مشکلی نداشت و نصب شد. حالا دوستان میشه راهنماییم کنید که باید چه کنم مشکل از هاست هست باید هاستم رو عوض کنم یا مشکل از ورژن 1.6.0.6 نرم افزار دانلود شده از انجمن هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 error log سرور رو ببینید چه خطایی داده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در آذر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 21، 2014 با سلام - من وقتی می خواهم پرستاششاپ نسخه ی 1.6.0.6 رو نصب کنم در مرحله ی آخر که در صد پر می کند پیغام خطا می دهد و درصد تا آخر پر نمی شود. هاست خریداری شده از ایران سرور می باشد یعنی همین هاستی که انجمن داره استفاده می کند ولی نمی دانم چرا مشکل داره با خود پشتیبانی هاست هم تماس گرفتم تیکت زدم میگن مشکل از طرف ما نیست و خود نرم افزار پرستا شاپ 1.6.0.6 مشکل داره در صورتی که ورژن 1.6.0.6 رو از انجمن دانلود و آپلود کردم. برای تست بر روی لوکال هاست نصب کردم به راحتی ورژن 1.6.0.6 نصب میشه ولی روی هاست خریداری شده از ایران سرور مشکل داره و نصب نمیشه. بعد گفتم ورژن های دیگه رو تست کنم که ورژن 1.6.0.5 رو نصب کردم مشکلی نداشت و نصب شد. حالا دوستان میشه راهنماییم کنید که باید چه کنم مشکل از هاست هست باید هاستم رو عوض کنم یا مشکل از ورژن 1.6.0.6 نرم افزار دانلود شده از انجمن هست؟یه بار 6.9 رو نصب کن ببین اون هم ارور میده من هم با 6.6 مشکل داشتم 6.9 رو نصب کردم اون مشکل رو نداشت دوباره 6.6 رو نصب کردم مشکل حل شده بود ! البته این مطلب علمی نیست فقط تجربه است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 نمیشه دقیق گفت. نیاز به بررسی لاگ خطاها دارهروی لوکال نصب کنید و منتقل کنید به هاست. سریع و بی دردسر Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .