ebighassabi ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 سلام.سوالات در مورد قالب نایس شاپپرستا نسخه 1.6 پرستا شاپ:1. در قسمتفروشگاه های ما در قالب نایس شاپ اگر مختصات فروشگاه رو به روز کنیم. عکس نقشه گوگل در قسمتفروشگاه های ما به روز نمی شود و یه فروشگاه تو وسطدریا رو نشون میده. و عکس مغازه رو که در بخشمربوطه آپلود می کنیم رو هم با یه علامت سوال نشون میده و این مشکل رو در قالبهایدیگه هم داشتم. چطور درست کنم.2. در فوترسایت قسمت راهنمای مشتریان با اینکه منچند مورد به مدیریت محتوا اضافه کردم. مثل نکات حقوقی و لینکشم برای نمایش تنظمشده . ولی نمی آد در اون قسمت.3. اطلاعات تماس با ما در فوتر رو از کجا به روز کنم.؟4. و همچنینصفحه تماس با ما از کجا به روز می شود.5. همچنین اگرقسمت نمایش در قسمت نقشه سایت را نمایش جغرافیایی سایت به روز کنیم ولی در صفحهنقشه سایت عکسه نمی آد.6. اینمطالب جدید اگر بخواهیم در منوی بالای سایت بیاید باید از کجا بیاوریم.مثلا شرایطپرداخت یا تخفیف ها یا تماس با ما در بالا در قسمت منو بیاید.7. در موردارسال ایمیل و تنظیمات آن یه مقدار توضیح دهید.چطور می تونم سیستم ارسال ایمیل بهمشتریان رو فعال و با ایمیل هاستم هماهنگ کنم و مثلا کاربر که ثبت نام کرد برایشایمیل ارسال شود و اینکه محتوای ایمیلارسالی به کاربر و همچنین خبر نامه رو کجا به روز کنم.8. در برخیصفحات در قسمت فهرست می توان محصول رو بر اساس قیمت ویا رنگ و یا سایز فیلتر کرد ودر قسمت نمایش یک محصول در صفحه هر محصول، آن فیلتر نمایش داده نمی شود. به عبارتی در پرستا 1.6 اگر ما منو را درقسمت دسته بندی مثلا پیراهن انتخاب کنبم در سمت راست صفحه قسمت فیلتر بر اساس قیمتیا رنگ نمایش داده میشه ولی اگر در صفحه اول مثلا محصولات پر فروش بر روی یک محصولکلیک کنیم این فیلترها نمی آید. برای فیلت و جستجو چطور می تونم اون رو بیارم صفحهاول یا لینکشو بزارم تو منوی بالا؟9. پاسخ کجامی تونم یه آموزش جامع داشته باشم. برای پرستا 1.6 یا 1.5 که این سوالات رو بهشوارد شم؟10. در قسمت ماژول ها همش پیغام به روز رسانی میاد . اگه بزنم به روزرسانی همه چی بهم میریزه؟!11. در انتها از شما ممنونم که وقت می زارید و پاسخ می دید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سوالات مربوط به قالب نایس شاپ رو در تاپیک خودش مطرح کنیدبسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده