masoudies ارسال شده در آذر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2014 با سلام در پرستاشاپ اگه روی یه شاخه کلیک کنید، برای زیر شاخه های اون شاخه یه عکس نشون میده که اگه تصویری نذاشته باشیم می نویسه هیچ تصویری موجود نیست. تنظیماتی هست که اصلا تصاویر شاخه ها رو نشون نده؟ یا اصلا شاخه ها رو اون بالا نشون نده؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 سلامخیر باید شخصی سازی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 ممنونمبرای این کار فایل category.tpl رو ویرایش کردم و تگ subcategories رو غیر فعال کردم خوب شد. سوال دیگه در مورد تصویر گروه اینه کهمنوی افقی وقتی روش میریم یه سری تصاویر سمت چپ برای دسته ها نشون میده. این تصاویر رو از کجا باید تنظیم کرد؟برای شاخه که تصویر میذارم اینجا جواب نمیده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 متوجه شدم. در همون بخش ویرایش شاخه ها گزینه thubnail یا تصاویر بند انگشتی میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .