mrtsoft ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 هاست:مرواهاستنوع اشتراک:لینوکس حرفه ای سرو لاگ: هیچ لاگی رو نشون نمیده-Server charset: UTF-8 Unicode -utf8 99%اسکریپت های سرور نصب شدهنسخه پرستاشاپ: اخرین ورژن همین سایت(ریتیل2)چند بار هم دانلود کردم و آپلود که مطمئن بشم از دانلود/آپلود نبودهچند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم که نشدنوع مشکل هم"نصب اطلاعات نمونه" توی عکس مشخص است.راهنمایی کنید.مرسیhttp://upload7.ir/imgs/2014-09/08626444886329058604.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 هاست:مرواهاستنوع اشتراک:لینوکس حرفه ای سرو لاگ: هیچ لاگی رو نشون نمیده-Server charset: UTF-8 Unicode -utf8 99%اسکریپت های سرور نصب شدهنسخه پرستاشاپ: اخرین ورژن همین سایت(ریتیل2)چند بار هم دانلود کردم و آپلود که مطمئن بشم از دانلود/آپلود نبودهچند بار هم پاک کردم و دوباره نصب کردم که نشدنوع مشکل هم"نصب اطلاعات نمونه" توی عکس مشخص است.راهنمایی کنید.مرسیhttp://upload7.ir/imgs/2014-09/08626444886329058604.jpgتاپیکتون تکراری هستهمین عنوان رو سرچ کنین، عنوان شده و پاسخ هم داده شده، مشکل از اطلاعات یوز و پس و هاست و... هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrtsoft ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 جناب behnam007 عزیز هم قبلا گشتم هم اکنون.دو مورد شبیه سوال من هست ولی راهنمایی خاصی نشدندو اینکه میفرمایید " مشکل از اطلاعات یوز و پس و هاست و... هست" خیلی کلی گوییست.شما کاربر حرفه ای ps و من کاربر نوپای psهنوز جواب سوالم روشن نیست....ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mrtsoft ارسال شده در آذر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2014 ورژن prestashop_1.5.6.2_rtl_2.0 نصب کردم .به راحتی نصب شدولی ورژن 1.6.0.6 سایت و 1.6.0.9 سایت مرجع نصب نمیشهمشکل کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 سلاماحتمالا هاستتون محدودیتی داره که اجازه نصب نمیده و باید لاگ سرور رو درخواست بدید تا بررسی کنندهمچنین میتونید روی لوکال نصب کنید و سپس به هاست منتقل کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 محدودیت مموری نباید کمتر از ۱۲۸ باشه. تایم اجرای اسکریپت نباید کمتر از ۶٠ باشه و محدودیت های دیگه ای که ممکنه باشهدر واقع هر محدودیتی که باعث بشه php متوقف بشه یا ارتباط با mysql قطع بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .