tehranwifi ارسال شده در آذر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2014 با عرض سلام خدمت مدیران انجمن و بازارچه کل تایپیک ها را گشتیم اما بجر 1.4 به 1.6 فایل پی دی اف گام به گام برای 1.5 به 1.6 پیدا نشد لطفا اگر پی دی اف برای ارتقا از 1.5 به 1.6 دارید آدرس بدید با تشکر و سپاس از آقایان دانوش . بهمن . رامتین و کل مدیران اجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلاممتاسفانه هنوز فرصت تهیه آموزشی برای این منظور رو پیدا نکردیمبهترین منبع برای یادگیری کلی ارتقاء، مستندات سایت اصلی پرستاشاپ هست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در آذر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 با تشکر از شما حداقل شما وقتی جواب میدید تایپیک رو نمیبندید اما یک پیشنهاد داشتم خیلی های پی دی اف می خواهند اگر تهیه کنید هزینش رو هم میدن لطفا نظرتون رو بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 با عرض سلام خدمت مدیران انجمن و بازارچه کل تایپیک ها را گشتیم اما بجر 1.4 به 1.6 فایل پی دی اف گام به گام برای 1.5 به 1.6 پیدا نشد لطفا اگر پی دی اف برای ارتقا از 1.5 به 1.6 دارید آدرس بدید با تشکر و سپاس از آقایان دانوش . بهمن . رامتین و کل مدیران اجمنسلام اون فایل پی دی اف هم که هست فقط می شه 1.4 رو به 1.5 تبدیل کرد من به 1.6 امتحان کردم و نشدالبته من با ماژول با 1 کیلک هم آپگرید کردم فقط چند تا مشکل به وجود امد که این روش هم روش 100 برای ارتقا نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلاممساله هزینه نیست، حجم سفارشات و کارهامون زیاد هستند و فرصت انجام این کار رو فعلا نداریمدر برنامه هست ولی نه به این زودی. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .