milad207590 ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 سلام من به ورژن 1.6.0.6 ارتقا دادم و قالب جدید رو هم نصب کردم و هیج کدوم از تصاویر باز نمی شدن و به قسمت تصاویر هم رفتمروی ایجاد تصاویر بند انگشتی هم زدم که تصاویر دوبار باسازی بشن ولی این پیغام رو می دهو این که بعد از ارتقا قسمت مدیریت اکثر به صورت انگلیسی بود و ایا برای فارسی شدن باید دوباره ترجمه های بومی رو وارد کنم تا فارسی بشنو این که تو قسمت ارتقا یه سری فایل ارتقا با مشکل مواجه شدن برای تصحیح این فایل ها چی کار باید کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2014 تصاویر ممکنه نیاز به انتقال داشته باشه. اگر در تنظیمات تصاویر دکمه انتقال ظاهر شده روی آن کلیک کنیدفایل های از دست رفته رو برید به نسخه دانلودی پرستاشاپ ۱.۶ و از اونجا منتقل کنید به هاست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 سلام مرسی مشکلات فایل های از دست رفته درست شد وفقط این ادرس اولی که فایل اش از بین رفته من تو فایل دانلوی پرستا 1.6 پیدا نکردم که بخوام انتقال بدمadmino/themes/default/css/temp-danoosh_admin-them_rtl.css می شه راهنمایی کنبد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2014 این فایل در نسخه اصلی بوده ولی در نسخه بومی حذف شده. مهم نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .