milad207590 ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 ُسلاممن پرستا شاپم به نسخه 1.6.0.6 ارتقادادم فقط یک مشکل هست که قسمت های اصلی مدیریت به صورت انگلیسی می یادمن فایل ترجمه رو کپی کردم ولی باز همون جوریه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سلاماز بخش مدیریت زبان فارسی رو به روز رسانی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در آذر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 انجام دادم اتفاقی نیوفتاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 باید به اینترنت وصل باشید و از بخش بومی سازی » ترجمه ها زبان فارسی رو انتخاب و به روز رسانی کنید.تنها راه همینه و جواب هم میده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 من در روت پرستاشاپ اون اصلاحیه ای که برای 1.6 بود و ریختم عینابعد اکسترکت کردم.اومدم در بومی سازی _ ترجمه هاتوی گزینه اول فرونت آفیس رو انتخاب کردمقالبم همون یکی هست فقطزبانم فارسی رو زدیمبعد روی modify کلیک کردم. چیزی درست نشده.هنوزپیشخوان و خیلی جاهای دیگه لاتینهچیکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 سلامباید از بخش بومی سازی ، زبان فارسی رو به روز رسانی کنید تا از سایت اصلی آپدیت بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 دوست من لطفا پست هایی که دوستان یا بنده پاسخ میدن با دقت بخونید!چیزی که ما میگیم رو انجام بدید نه چیزی که خودتون دوست دارید یا فکر میکنید درسته.مشکل شما همش از بی دقتی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 خب شما در تاپیک دانلود 1.6 نوشتید که فایل رو اکسترکت کنید بعد .مدیریت اون کارو بکنیدالان برم توی ترجمه ها دیگه ؟توی زبانها چیزی به نام آپدیت نیست آخهhttp://www.topjoomina.ir/download.php?imgf=14166614411.png http://www.topjoomina.ir/download.php?imgf=14166614412.pngتوی قسمت ترجمه ها گزینه ای به نامAdd / Update a languageهستاما زیرش نوشتهCannot connect to the PrestaShop website to get the language listروی دکمه ش هم کلیک میکنم هیچی نمیادامکان داره به همین عدم اتصال مربوط باشه؟این عدم اتصال واسه چی هست؟ببخشی زیاد پست میذارم همش درگیرشم هرچی میبینمو میگم که شاید شما دوستان بتونید کمکی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 دوست گرامی اون تاپیک اصلی رو به قول آقا دانوش به دقت مطالعه می کردین، اینقدر معطل نمی شدین!توی بومی سازی- بومی سازی باید برید نه بومی سازی- زبان هاتوی بومی سازی - بومی سازی ، بسته بومی سازی جهت وارد کردن، ایران رو انتخاب کنین، اگه اون فایل fa.gzip رو توی پوشه مربوطه آپلود کردین، خیر رو بزنین در غیر اینصورت بله رو بزنین ، یا کلا بله رو بزنین، کار خاصی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 باسلام.دوست عزیز اینجا اصلا بله خیر نداره .دکمه خاصی هم ندارهعکس بومی سازی - بومی سازی پیوست کردمالبته بالاش نوشته Cannot connect to prestashop.comhttp://www.topjoomina.ir/download.php?imgf=14167248121.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 این نوشته به پرستاشاپ دات کام وصل نیست .داستانش چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 عکس رو توی همین تاپیک پیوست کنین، باز نمی شهاون سوال هم ربطی به این تاپیک نداره، ولی روی همون جا کلیک کنین و توی سایت addon پرستاشاپ با یه ایمیل ثبت نام کنین خبرهای پرستاشاپ به ایمیلتون می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 فایل fa.zip توی پوشه prestashop_1.6.0.6_rtl_2.0_2 وجود نداره، دوستان دقت کنن یه فایل fr هست که فرانسه هست، اون رو نصب نکنن، ادمین جان بی زحمت خودتون هم نگاه کنین ، چون توی پوشه ترنسلیت من که نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 دوست من اگر بالای هاست شما نوشته ارتباط با پرستاشاپ برقرار نیست و به صورت هشدار قرمز یا نارنجی نمایش میده مشکل از هاست شماستهم در تب بومی سازی » زبان و هم تب بومی سازی » بومی سازی میتونید زبان رو به روز کنیدامکان دریافت محتوای فایل ه از خارج از هاست شما بسته شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 خب ارتباط برقرار نشده باشه .چطور میتونم دستی اینکارو کنم؟الان یه پرستاشاپ روی همین هاست هست که خودتون زحمت ارتقاش رو کشیدید اون 100% فارسیهلطفا راهنمایی نماییدباسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 از همون بخش ترجمه امکان خارج سازی بسته زبان دارید. هم چنین مجدد میتونید واردسازی کنید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 الان فایل زبان فارسی صحیح هست که من بخام وارد کنم؟ازکجا دانلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 مگه نمیگید یک پرستا صحیح دارید؟ خب خروجی بگیرید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 آها. اینوجوری .اکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در فروردین 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2015 سلاممن با همین مشکل مواجه بودم و عدم وصل نشدن برای آپدیتویرایش دوم ، فایل فارسی ناقص دارد کافیست همان فایل فارسی ویرایش اول را در مسیر translations در هاست خود قرار دهید من فایل فارسی رو پیوست کردم که با این فایل همه چیز فارسی می شودfa.gzip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .