_ali_ ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سلامدر مسیر نصب پرستا دو مشکل وجود داره لطفا راهنمایی کنید:1. اشکالی که به سطح دسترسی میگیره و تا پرمیژن همه فولدرها را برابر 757 تنظیم نکردم از این مرحله عبور نکرد. آیا سطح دسترسی باید 757 باشد؟ آیا مشکلی برای امنیت سایت ایجاد نمیشود؟2. با قرار دادن سطح دسترسی مراحل نصب طی شد تا مرحله ساختن دیتابیس که پیغام میده نمیتونه جدولهای دیتابیس رو بسازه. این مساله چه راه حلی داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آذر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سطح دسترسی 755 کافیه.چه پییامی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در آذر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 27، 2014 سطح دسترسی 755 کافیه.چه پییامی میده؟در قسمتی که سطح دسترسی فایلها و پوشه ها را چک میکنه فولدرها را با ضربدر قرمز مشخص میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلامدر حالت کلی پوشه ها باید 755 و فایلها 644 باشندخطاهای زمان نصب هم تنها با مشاهده لاگ سرور قابل بررسی هستند. تیکت بزنید تا error log رو در اختیارتون بذارند.راه حل ساده تر اینه که روی لوکال نصب کنید و سپس انتقال بدید به سرور موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلامدر حالت کلی پوشه ها باید 755 و فایلها 644 باشندخطاهای زمان نصب هم تنها با مشاهده لاگ سرور قابل بررسی هستند. تیکت بزنید تا error log رو در اختیارتون بذارند.راه حل ساده تر اینه که روی لوکال نصب کنید و سپس انتقال بدید به سرور موفق باشیدمیشه درمورد این راه حل بیشتر توضیح بدید 1. من پرستا شاپ را روی لکال نصب کنم2. دیتابیس اونو ایمپورت میکنم روی دیتا بیس هاستم3. فایلها و فولدرهای نصب شده رو آپلود میکنم توی هاست4. فایل پیکر بندی رو چطور تنظیم کنم؟ اصلا فایل (فایلهای) پیکر بندی پرستا شاپ کدام ها هستند؟خیلی ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلامانتقال به هاست رو جستجو کنید. بارها توضیح داده شده. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلامانتقال به هاست رو جستجو کنید. بارها توضیح داده شده. موفق باشیدخیلی ممنون من همه کارها و تنظیمات رو انجام دادم ولی باز با این پیغام روبرو میشمRemote server or file not foundمیشه راهنمایی بفرماییدممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 خطا رو باید کامل شرح بدید.برای انتقال نباید دوباره نصب کنید. فقط باید setting.inc.php رو تغییر بدید و بعد از ورود به مدیریت آدرس سایت رو عوض کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 خطا رو باید کامل شرح بدید.برای انتقال نباید دوباره نصب کنید. فقط باید setting.inc.php رو تغییر بدید و بعد از ورود به مدیریت آدرس سایت رو عوض کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proابتدا وقتی میخواستم وارد مدیریت بشم. پیغام داد پوشه ادمین را تغییر دهید به مثلا admin5660 ولی وقتی همینکار را کردم و آدرس جدید را زدم میگه: Remote server or file not found مشکل از کجاست؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 فایلی که گفتم ویرایش کردید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
_ali_ ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 فایلی که گفتم ویرایش کردید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proبله به شکل زیرdefine('_DB_SERVER_', 'localhost');define('_DB_NAME_', 'DB NAME');define('_DB_USER_', 'USER NAME');define('_DB_PASSWD_', '*****');define('_DB_PREFIX_', 'pmps_');define('_MYSQL_ENGINE_', 'InnoDB');define('_PS_CACHING_SYSTEM_', 'CacheMemcache'); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .