tmehdis ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلام بخش نظرات توی سایت مشکلی نداره و هرکس بخواد میتونه نظر ثبت کنه و مشکلی نیست ، فقط زمانی که به بخش مدیریت نظرات میرم نظرات گزارش شده نوشته هیچ رکوردی یافت نشد لطف میکنید کمک کنید شاید من نباید به بخش پیکربندی ماژول نظرات برم ؟ شاید جای دیگه ای دیدگاه ها و نظرات رو میشه نگاه کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 سلامخب حتما هیچ نظری گزارش نشده که خالیه دیگه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در آذر 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 خوب ببینید من بعنوان مهمان یک نظر ثبت می کنم مدیر باید از کجا بفهمه نظر جدیدی ارسال شده و پاسخ بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2014 خوب ببینید من بعنوان مهمان یک نظر ثبت می کنم مدیر باید از کجا بفهمه نظر جدیدی ارسال شده و پاسخ بده ؟ توی داشبورد، سه تا قسمت هست، نظرات، مشتری و خرید اولی زمانی هست که مشتری موقع خرید توی کادر نظر، نظر داده، که به شما ادمین توی اون قسمت با علامت نشون می دهماژول نظرات هم برای موقعی هست که مشتری یا کاربر ( بسته به اینکه خرید مهمان فعال باشه یا نه) می تونه نظرش رو راجع به محصول بده، این دو مدل نظر دادن فرق می کنه، اولی بیشتر درباره خود محصول خریداری شده هست مثل زمان ارسال و فوریت ارسال و... دومی توی سایت های خارجی معمولا اینطوری هست که کاربرها می یان درباره خود محصول و کیفیت و به صرفه بودن و... نظر می دن، یعنی نقد محصول هست، نه نظر، این رو باید فقط به ماژول نظرات مراجعه کنینالبته آقا دانوش زحمت نوشتن ماژولش رو کشیدن ( اگه اشتباه نکنم) که بتونین راحت تر از نظرات آگاه بشین و پاسخ بدین، از طریق بازارچه پیگیر باشین می تونین از اون ماژول باخبر بشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلامدقیقا صحبت بهنام جان تائید میشهاین ماژول در واقع ماژول نقد و بررسی هست و طوری طراحی نشده که به اون پاسخ بدید.ماژول پرسش و پاسخ نوشته شده و به محض اینکه فرصت کنیم در بازارچه قرار خواهد گرفت. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .