igifar ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آذر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلاپس چرا بازم مشکل داریمسلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلابعد مشکل در توضیح صفحات هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلاپس چرا بازم مشکل داریمکلمات کلیدی متا رو با زدن اینتر می تونین از هم جدا کنین الان خالی هست، چند روز هم زمان می بره تا گوگل ایندکس کنهاز این سایت هم روزانه یک بار می تونین برای مسائل سئو کمک بگیرینhttp://www.netvaluator.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلاپس چرا بازم مشکل داریمکلمات کلیدی متا رو با زدن اینتر می تونین از هم جدا کنین الان خالی هست، چند روز هم زمان می بره تا گوگل ایندکس کنهاز این سایت هم روزانه یک بار می تونین برای مسائل سئو کمک بگیرینhttp://www.netvaluator.com/سلام پس چرا توی گوگل سرچ میزنم مثل عکسی که فرستادم توضیحاتی که با خطوط مشکی نوشته شده همش جملات فوتر سایتم هستش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلام من اسم سایتم source83.ir هستش توی گوگل میشه سرچ بزنین ولی کلمات کلیدی رو نشون نمی دهو مشکلی که با گوگل دارم اینکه اگه توی گوگل سرچ بزنین عکس زیر رو نشون میده که به جای توضیحات تمامی صفحات سایت یک صفحه رو نشون میدهوقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلاپس چرا بازم مشکل داریمکلمات کلیدی متا رو با زدن اینتر می تونین از هم جدا کنین الان خالی هست، چند روز هم زمان می بره تا گوگل ایندکس کنهاز این سایت هم روزانه یک بار می تونین برای مسائل سئو کمک بگیرینhttp://www.netvaluator.com/سلام پس چرا توی گوگل سرچ میزنم مثل عکسی که فرستادم توضیحاتی که با خطوط مشکی نوشته شده همش جملات فوتر سایتم هستشبه نظرم موقع وارد کردن محصول بخش سئو رو تکمیل نکردین، توضیحات متا و ... رو اینکه زیر سایت اطلاعات فوتر می یوفته چند تا دلیل داره مثلا طول عمر دامنه، تعداد محصول که کامل اطلاعاتش پر شده و سئو به مفهوم عام، ضمن اینکه فوتر بخش خیلی مهمی از سایت هست که معمولا سایتهای بزرگ یه اطلاعات جامع از سایت رو توی فوتر قرار می دن البته حساب شده نه مثل تصویری که قرار دادینحجم کلمات کلیدی شما سبد خرید و ريال و به و سریع ریال و... هست که فکر می کنم تعدادمحصول زیادی ندارین و طول عمر دامنه کم و بازدید کم و معرفی نکردن سایت در جای دیگه ( نگرفتن بک لینک) و کلا مسائل سئو این موضوع رو باعث شده که به مرور درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 وقتی خود سایت رو عینا سرچ بزنین صفحاتی که گوگل ایندگس کرده رو نشون می ده، کلمات کلیدی که توی خط اول نوشتین هم از بخش seo & url قابل تنظیم هستمشکلی نیست کلاپس چرا بازم مشکل داریمکلمات کلیدی متا رو با زدن اینتر می تونین از هم جدا کنین الان خالی هست، چند روز هم زمان می بره تا گوگل ایندکس کنهاز این سایت هم روزانه یک بار می تونین برای مسائل سئو کمک بگیرینhttp://www.netvaluator.com/سلام پس چرا توی گوگل سرچ میزنم مثل عکسی که فرستادم توضیحاتی که با خطوط مشکی نوشته شده همش جملات فوتر سایتم هستشبه نظرم موقع وارد کردن محصول بخش سئو رو تکمیل نکردین، توضیحات متا و ... رو اینکه زیر سایت اطلاعات فوتر می یوفته چند تا دلیل داره مثلا طول عمر دامنه، تعداد محصول که کامل اطلاعاتش پر شده و سئو به مفهوم عام، ضمن اینکه فوتر بخش خیلی مهمی از سایت هست که معمولا سایتهای بزرگ یه اطلاعات جامع از سایت رو توی فوتر قرار می دن البته حساب شده نه مثل تصویری که قرار دادینحجم کلمات کلیدی شما سبد خرید و ريال و به و سریع ریال و... هست که فکر می کنم تعدادمحصول زیادی ندارین و طول عمر دامنه کم و بازدید کم و معرفی نکردن سایت در جای دیگه ( نگرفتن بک لینک) و کلا مسائل سئو این موضوع رو باعث شده که به مرور درست می شهمهندس درمورد بک لیست که اصلا نمی دانم چیه در مورد عمر دانه حق باشماست درمورد تعداد محصولات هم حق با شماست و حالا چطور مشکل رو حل کنم من در حال افزایش محصولات هستم البته اجازه نامه دریافت کردن برای هر محصول سرعت افزایش تعداد محصولات رو کاملا گرفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 پس چرا بازم مشکل داریمکلمات کلیدی متا رو با زدن اینتر می تونین از هم جدا کنین الان خالی هست، چند روز هم زمان می بره تا گوگل ایندکس کنهاز این سایت هم روزانه یک بار می تونین برای مسائل سئو کمک بگیرینhttp://www.netvaluator.com/سلام پس چرا توی گوگل سرچ میزنم مثل عکسی که فرستادم توضیحاتی که با خطوط مشکی نوشته شده همش جملات فوتر سایتم هستشبه نظرم موقع وارد کردن محصول بخش سئو رو تکمیل نکردین، توضیحات متا و ... رو اینکه زیر سایت اطلاعات فوتر می یوفته چند تا دلیل داره مثلا طول عمر دامنه، تعداد محصول که کامل اطلاعاتش پر شده و سئو به مفهوم عام، ضمن اینکه فوتر بخش خیلی مهمی از سایت هست که معمولا سایتهای بزرگ یه اطلاعات جامع از سایت رو توی فوتر قرار می دن البته حساب شده نه مثل تصویری که قرار دادینحجم کلمات کلیدی شما سبد خرید و ريال و به و سریع ریال و... هست که فکر می کنم تعدادمحصول زیادی ندارین و طول عمر دامنه کم و بازدید کم و معرفی نکردن سایت در جای دیگه ( نگرفتن بک لینک) و کلا مسائل سئو این موضوع رو باعث شده که به مرور درست می شهمهندس درمورد بک لیست که اصلا نمی دانم چیه در مورد عمر دانه حق باشماست درمورد تعداد محصولات هم حق با شماست و حالا چطور مشکل رو حل کنم من در حال افزایش محصولات هستم البته اجازه نامه دریافت کردن برای هر محصول سرعت افزایش تعداد محصولات رو کاملا گرفتهبک لینک نه بک لیستاجازه فروش داشتن برای فروشگاه اعتبار بسیار بالایی درست می کنه و چه بسا پای طراحان حرفه ای به فروشگاهتون باز بشه و خودشون مایل به همکاری در فروش محصولاتشون بشن، در کل 5 تا محصول با اجازه بهتر از 1000 تا بدون اجازه هست، راه خوب رو از اول برید بهتره آخرش به این نتیجه برسید، محصولاتتون زیاد شد به نظرم سئو سایت رو ارتقا بدین، تا نتیجه دلخواه که همون فروش هست رو بگیرین، البته منظورم فروش ماهی 15 ، 20 هزار تومنی نیست، این فروش رو بدون سئو ( سئو پرستاشاپ یکی از ناب ترین سئو های cms ها هست) می تونین داشته باشین واکنش ها : نیوشاسیتی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 احسنت مطالب خوبی بود که زیاد در موردش توجه نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .