kral2008 ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 درودچند تا مشکل دارم،اولی اینکه متن هام حتی اگه جای خالی مناسب هم وجود داشته باشه آخرشون بصورت " .... " در میاد که نمیخوام اینگونه بشه:http://i.cubeupload.com/2r74aE.jpg و با اینکه text-overflow رو در css مربوطه اضافه و روی inherit یا initial میگذارم بازم نمیشه! دوم اینکه بالای سایت جایی که مسیر زیرشاخه ای که در اون قرار داری رو بصورت زیر نمایش میده:http://i.cubeupload.com/d4nvYu.jpg نکته این هست که اگر وارد زیر شاخه اول بشی آدرس در یک سطر نوشته میشه، ولی اگه وارد زیرشاخه ی دوم بشی خراب میشه. مرسی بابت کمکتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2014 این مشکلات از مرورگر کروم هست و مشکلی در سایت شما نیست. کروم خود را به روز کنید به احتمال زیاد حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 این مشکلات از مرورگر کروم هست و مشکلی در سایت شما نیست. کروم خود را به روز کنید به احتمال زیاد حل میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proمرسی از پاسختون، نه با IE هم تست کردم هر دو مورد پا بر جا هستند متاسفانه.مشکل از کجا میتونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلامآدرس سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلامآدرس سایت ؟با تشکر از شما،پیام خصوصی شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلامدوست عزیز این مشکل مربوط به قالب شما و در قسمتهای مختلف وجود دارهدر ضمن فکر میکنم از نسخه انجمن ما استفاده نمیکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلامدوست عزیز این مشکل مربوط به قالب شما و در قسمتهای مختلف وجود دارهدر ضمن فکر میکنم از نسخه انجمن ما استفاده نمیکنید موفق باشیدپرستاشاپ 1.5 رو از همین سایت گرفتمش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 مشکل overflow رو حل کردم خودم،فقط مشکل دوم هست الان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 جهت اطلاع فقط،هر دو مشکلم رو حل کردم.سپاس. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .