meisam1366 ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلام دوستان من می خواستم یک فروشگاه بزنم به نظر شما 1.5 نصب کنم یا 1.6 من خودم از محیط 1.6 بیشتر خوشم اومد می خوام بدونم قالب و ماژول برای نسخه 1.6 در دسترس هست یا خیر قالب نایس شاپ در صورتی که خریداری کنم با ورژن 1.6 سازگاری دارد و تمام ماژول ها بر روی این نسخه نصب می شوند یا خیر برای فروشگاه دیجیتال است به نظرتون کدوم قالب رو خریداری کنم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 سلامقالب ایرانی برای نسخه 1.6 فعلا فقط پلیکان و نایس شاپ هست.قالب خارجی هم فعلا قالبهای لئو در دسترس هستند leo.ipresta.ir موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 فقط این ماژولهای پرداخت انلاین برای این نسخه هست یا خیر ماژول همانند درگاه پرداخت جهان پی یا پی لاین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 معمولا ماژول های بانکی مشکلی با نسخه ۱.۶ ندارند. حتی ماژول های بانکی نسخه ۱.۴ چون عملکرد مشخصی دارند Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 آقا یه سوال انجمن اصلی پرستا شاپ کدومه شش هفتا انجمن پرستا هست کدوم تیم فارسی سازی و ماژول نویسی رو انجام میده در ضمن دادا این قالب نایس شاپ رو خرید کردم برام زودتر به ایمیلم بفرستید یوزر هم [email protected] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 آقا یه سوال انجمن اصلی پرستا شاپ کدومه شش هفتا انجمن پرستا هست کدوم تیم فارسی سازی و ماژول نویسی رو انجام میده در ضمن دادا این قالب نایس شاپ رو خرید کردم برام زودتر به ایمیلم بفرستید یوزر هم [email protected]لطفا سوالاتتون رو در تایپیکی بپرسین که مربوط باشه . یا در گپ خودمانی تاپیک بزنید و سوالتون رو مطرح کنید اگه تاپیکی پیدا نکردین که بهش مربوط باشه . این نکته رو رعایت کنید تا نظرم انجمن حفظ بشه ، بسیار متشکرم . انجمن پرستاشاپ تا اونجایی که من میدونم دو تا هست تو ایران ، این انجمن تنها انجمنی هست که کار بومی سازی و ماژول نویسی و طراحی قالب و توسعه رو انجام میده و مابقی از حاصل دسترنج این انجمن استفاده میکنن و یا به عبارت ساده تر دانلود و به اسم خودشون منتشر میکنن . از تعداد یوزر و سابقه انجمن میتونید اینو متوجه بشین که چقدر قدیمی هست . ضمنا در مورد سفارشات هم فقط در بازارچه صحبت کنید یا پیگیری نمایید ، چون بخش فروش با بخش انجمن کاملا متفاوت می باشند و به اینگونه موارد در بازارچه فقط رسیدگی می گردد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در آذر 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 ببخشید من منظور بدی نداشتم فقط می خواستم بدونم کدام تیم اصلی ترجمه هستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آذر 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2014 ببخشید من منظور بدی نداشتم فقط می خواستم بدونم کدام تیم اصلی ترجمه هستنما هم از صحبت شما منظور بدی برداشت نکردیم ، اینکه هر سوالی باید در تاپیک مخصوص به خودش پرسیده بشه رو به همه کاربران میگیم . در خدمتتون هستیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza1211 ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 سلام یک قالب شیک و حرفه ای و کامل برای فروش لوازم خانگی میخواستم لطفاً راهنمایی فرمایید. با تشکرعلیرضا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 در بازارچه پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami66 ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلامآیا کسی میدونه قالب این سایت چی هست؟ و در ستون سمت راست که محصولات جدید حرکت میکنند ماژول خاصی داره یا مربوط به قالب هست؟ و در بالای سایت که آخرین اطلاعیه ها حرکت میکنند چه ماژولی هست؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 12، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2015 سلامآیا کسی میدونه قالب این سایت چی هست؟ و در ستون سمت راست که محصولات جدید حرکت میکنند ماژول خاصی داره یا مربوط به قالب هست؟ و در بالای سایت که آخرین اطلاعیه ها حرکت میکنند چه ماژولی هست؟ ممنونماین هست :http://bazaar.ipresta.ir/home/232-niceshop2.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moham9d ارسال شده در آبان 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2016 سلامقالب ایرانی برای نسخه 1.6 فعلا فقط پلیکان و نایس شاپ هست.قالب خارجی هم فعلا قالبهای لئو در دسترس هستند leo.ipresta.ir موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .