altinsabad ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 آقا امروز من متوجه یه مورد شدم؟؟؟ تغییرات محصولات تو مرورگر کروم ذخیره نمیشه ولی تو اینترنت اکسپلور تونستم تغییرات رو ذخیره کنم فکر کنم از مرورگر هم باشه دوستان یه تستی هم با یه مرورگر دیگه انجام بدن واکنش ها : hesamdl و *عیسی* 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 28، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2016 http://ipresta.ir/forum/topic/2714-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shervan ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 http://ipresta.ir/forum/topic/2714-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%B8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7%D9%87/ من یه سری از اینا رو درست کردم و یه سری هم درست بود اما هنوز مشکل ذخیره نشدن رو دارم.چی کار میشه واسه این کرد دیگه؟چه مشکلی ممکنه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2016 جهت بررسی دقیق تر باید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
*عیسی* ارسال شده در بهمن 20، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2016 آقا امروز من متوجه یه مورد شدم؟؟؟ تغییرات محصولات تو مرورگر کروم ذخیره نمیشه ولی تو اینترنت اکسپلور تونستم تغییرات رو ذخیره کنم فکر کنم از مرورگر هم باشه دوستان یه تستی هم با یه مرورگر دیگه انجام بدن دقیقااااااا منم از کروم استفاده میکردم و کشش رو هم پاک کردم ولی بازم از هر 10 بار تلاشم، یک بار ذخیره میشد! اما الآن از فایرفاکس رفتم و خیلی راحت ذخیره شد. واکنش ها : hesamdl و moghadasan 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesamdl ارسال شده در اسفند 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2016 دقیقااااااا منم از کروم استفاده میکردم و کشش رو هم پاک کردم ولی بازم از هر 10 بار تلاشم، یک بار ذخیره میشد! اما الآن از فایرفاکس رفتم و خیلی راحت ذخیره شد. منم بعداز کلی تحقیق و پیگیری همینکارو کردم و مساله ای دیگه اصلا وجود نداره. ظاهرا پرستا یا یکی از ماژولاش با کروم ناسازگارن. از قالب پارمیس هم استفاده میکنم و پرستا 1.6 واکنش ها : moghadasan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesamdl ارسال شده در اسفند 31، 2016 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2016 آقا امروز من متوجه یه مورد شدم؟؟؟ تغییرات محصولات تو مرورگر کروم ذخیره نمیشه ولی تو اینترنت اکسپلور تونستم تغییرات رو ذخیره کنم فکر کنم از مرورگر هم باشه دوستان یه تستی هم با یه مرورگر دیگه انجام بدن منم تست کردم با فایرفاکس مشکلی نبود. ممنون واکنش ها : moghadasan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadasan ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 با تشکر از همه عزیزان فعلا با فایر فاکس حل شده و الان تست گرفتم درست بود. موفق و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafas ارسال شده در فروردین 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2017 دوستان گرامی سعی کنید با موزیلا به مدیریت پرستا برید و اینکه حتما موزیلا اپدیت نهایی باشه که برا اپدیتش هم راحت توی گوگل جستجو کنید خیلی راحت میشه اپدیت کرد و این مشکلات رو هم تا حدی از بین میبره تست کنید جواب میگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در تیر 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2017 دوستان من هم چنین مشکلی رو دارم و تازه هم گریبان گیرش شدم توی ذخیره محصولات هیچ مشکلی نیست ، در هیچ قسمت دیگه ای هم مشکلی نیست ولی وقتی بخوام یه چیزی رو ویرایش کنم انقد روی حالت لودینگ میمونه که دیگه در آخر این ارور رو ازش میگیرم : This page isn’t working wrestlingonline.ir is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 بعد وقتی دوباره به منوی محصولاتم برمیگردم میبینم ویرایش انجام شده این در حالیه که قبلا تا دکمه ذخیره یا ذخیره و ماندن رو میزدم سریع ویرایش انجام میشد و انقد طول نمیکشیدو اررو بده با موزیلا هم امتحان کردم نشده پرستاشاپ 1.5 هم دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
batista666 ارسال شده در تیر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 8، 2017 مشکل من حل شد و اومدم اینجا راهشو بگم شاید به کاره کسی اومد با حذف یا خالی کردن کَش موجود در آدرسی که میگم ذخیره یا ویرایش محصولات به درستی انجام میشود : domains/public_html/cache/smarty/cache نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farazg23 ارسال شده در اسفند 22، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 22، 2021 سلام وقت بخیر امروز به یک مشکلی در قسمت مدیریت خوردم امیدوارم بتونین کمکم کنید تو قسمت مدیریت آمارها لود نمیشه، محصولات بروزرسانی نمیشه ارور هم نمیده سرچ ماژولها کار نمیکنه و ..... ممنون میشم کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 23، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 23، 2021 به احتمال زیاد خطای JS دارید نیاز به بررسی و علت یابی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farazg23 ارسال شده در اسفند 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 25، 2021 از دیتا بیسم بکاپ 4 ماه پیش رو دارم اون رو جایگزین میکنم درست میشه ولی خوب اطلاعات 4 ماه رو از دست میدم چیکار میتونم بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 28، 2021 گزارش Share ارسال شده در اسفند 28، 2021 در در ۱۴۰۰/۱۰/۴ در 12:51، farazg23 گفته است : از دیتا بیسم بکاپ 4 ماه پیش رو دارم اون رو جایگزین میکنم درست میشه ولی خوب اطلاعات 4 ماه رو از دست میدم چیکار میتونم بکنم؟ مشکل نیاز به بررسی داره و بدون بررسی نمیتونم نظری بدم. می تونید تیکت بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .