behmod ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 وقت بخیر آیا امکانی هست که مشتری چند سبد خرید رو مثلا" در روزهای مختلف پرداخت و رزرو کنه بعد به یه مقدار مشخصی که رسید درخواست ارسال بده و اونوقت هزینه حمل رو یکجا برای چند تا سبد خرید پرداخت کنه . اگه بخوام واضح تر بگم یعنی مثلا" مشتری بدون هزینه ارسال 200 تومن خرید کنه . فردا 100 تومن پس فردا 50 تومن. بعد روز آخر ( یا سفارش آخر ) یکجا هزینه پست برای این سه تا سبد خرید محاسبه بشه و مشتری روی سفارش آخر پرداختش کنه ؟ منتظر راهنمایی شما . ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلاممشتری اگه عضو شده باشه اینکار بصورت خودکار انجام میشه و سبد خریدش از بین نمیره. امروز 20 تا رو به سبد اضافه میکنه و 5روز دیگه میاد و 10 تا دیگه اضافه میکنه و سپس پرداخت و ارسال و ... موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behmod ارسال شده در دی 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 ممنون از پاسخ شما ولی نکته سوال من اینجا بود : پرداخت کنه و کالا رزرو بشه . یعنی مشتری خرید عمده مثلا" امروز 6 قلم کالا خرید کنه بدون اینکه وجه اضافه ای بابت پست بپردازه . بعد پس فردا دوباره 5 قلم کالا خرید قطعی کنه و حالا دستور ارسال بده و مجموعا" هزینه پست 11 عدد کالا رو پرداخت کنه و کالا براش ارسال بشه . ممکنه شما بگید خوب مشتری در روزهای مختلف به سبد خریدش اضافه کنه و در یک روز و یکجا پرداخت کنه ولی مساله اینه که با توجه به محدودیت جنسی که داریم ممکنه اون جنس در روزهای بعد تموم بشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 مشتری برای این کار فقط باید کالاها را در سبد خرید اضافه کنه سیستم اتوماتیک فاکتور را ذخیره میکند و خریدهای بعدی هم که داشت به همین صورت در صورتی که نهایی شد پرداخت نهایی و کارهای مالی فاکتورش رو انجام بده حال اگر باز هم خواست تغییر در فاکتور خرید انجام دهد شما میتوانید در قسمت مدیریت و سفارشات محصول های دیگری نیز به همان فاکتور اضافه کنید البته هزینه پست بر اساس وزن میباشد و اگر محصولات جدید وارد بشه وزن سفارش هم افزایش می یابد و صبعاً هزینه ارسال هم بیشتر میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behmod ارسال شده در دی 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2014 سلام متشکرم ولی بازم این راه حل مشکل من نیست . بازم روشن تر عرض می کنم . امروز از کالای X یک عدد مونده مشتری برای اینکه این کالا تموم نشه اون یک دونه رو خرید قطعی می کنه و پولش رو از طریق درگاه پرداخت می کنه ولی به دلیل هزینه پستی براش به صرفه نیست که اون یه دونه رو براش ارسال کنم بنابراین تقاضا می کنه کالا رو براش نفرستم . چند روز دیگه از یه کالای دیگه یه دونه خربد می کنه . حالا تقاضا می کنه هر دو کالا رو براش بفرستم . الان چطوری و به چه طریقی می تونم سایت می تونه هزینه پست رو برای این دو کالا یکجا براش حساب کنه و مشتری بدون نیاز به هرگونه تغییری وجه پست رو پرداخت کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سلام متشکرم ولی بازم این راه حل مشکل من نیست . بازم روشن تر عرض می کنم . امروز از کالای X یک عدد مونده مشتری برای اینکه این کالا تموم نشه اون یک دونه رو خرید قطعی می کنه و پولش رو از طریق درگاه پرداخت می کنه ولی به دلیل هزینه پستی براش به صرفه نیست که اون یه دونه رو براش ارسال کنم بنابراین تقاضا می کنه کالا رو براش نفرستم . چند روز دیگه از یه کالای دیگه یه دونه خربد می کنه . حالا تقاضا می کنه هر دو کالا رو براش بفرستم . الان چطوری و به چه طریقی می تونم سایت می تونه هزینه پست رو برای این دو کالا یکجا براش حساب کنه و مشتری بدون نیاز به هرگونه تغییری وجه پست رو پرداخت کنه .در بازارچه درخواست کنید تا براتون شخصی سازی انجام بشه به نظرم بتونند این کار را براتون انجام بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 این کار در حالت عادی ممکن نیست. باید ماژولی نوشته بشه تا سفارشات رو برای مشتریان شما ادغام کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .