hosseinhb ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 از کجا میشه محصولات پیشنهادی به قالب اضافه کرد. مثلاً توی سایت دیجی کالا وقتی یه گوشی انتخاب میکنیم ، پایین صفحه کیف و محافظ صفحه و .... به ما پیشنهاد میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 از کجا میشه محصولات پیشنهادی به قالب اضافه کرد. مثلاً توی سایت دیجی کالا وقتی یه گوشی انتخاب میکنیم ، پایین صفحه کیف و محافظ صفحه و .... به ما پیشنهاد میده.ماژول سایر محصولات رو نصب کنین همون کار رو می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 از کجا میشه محصولات پیشنهادی به قالب اضافه کرد. مثلاً توی سایت دیجی کالا وقتی یه گوشی انتخاب میکنیم ، پایین صفحه کیف و محافظ صفحه و .... به ما پیشنهاد میده.ماژول سایر محصولات رو نصب کنین همون کار رو می کنهدادش این ماژول سایر محصولات رو من چطور ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 از کجا میشه محصولات پیشنهادی به قالب اضافه کرد. مثلاً توی سایت دیجی کالا وقتی یه گوشی انتخاب میکنیم ، پایین صفحه کیف و محافظ صفحه و .... به ما پیشنهاد میده.ماژول سایر محصولات رو نصب کنین همون کار رو می کنهدادش این ماژول سایر محصولات رو من چطور ندارممن که ادمین سایت شما نیستم بدونم چرا ندارین، این ماژول رایگان هست، از قسمت ماژول ها پیدا کنین و نصب کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 دو ماژول برای این کار موجودههم شاخهضربدری (کسانی که این محصول را خریدن این ها را نیز خریدند)علاوه بر این ها یک بخش لوازم جانبی هم هست که میشه محصولاتی رو قرار داد و توصیه کرد که اگر مایل بودین میشه ترجمه رو تغییر بدین به پیشنهاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مرداد 18، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 18، 2015 دوستان منم بعد از اپدیت به اخرین ورژن پرستا این گزینه رو ندارم میشه اسم ماژولشو بهم بگین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2016 من ماژول هم شاخه رو دارم اما گاهی پیش میاد که اون کالایی که میخام همراه با کالای انتخابی پیشنهاد بدم تو اون شاخه نیستماژول ضربدری رو هم امتحان کردم . دوتا مشکل داشت یکی اینکه خودش پیشنهاد می داد یعنی سیستمی میره می بینی بقیه مشتریایی که قبلا این خریدن یا بازدید کردن بعدش کدوم محصول دیدن دوم اینکه ترجمه اش فکر کنم کامل انجام نشدهاگر امکانش بود خودمون یسری محصولات میزاشتیم تو پیشنهادات عالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .