meisam1366 ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 با سلام من تازه با پرستا شاپ آشنا شدم یک مشکلی که دارم موقعی که مصول جدید می خواهم اضافه کنم این پیغام های زیر را می دهدفيلد link_rewrite حد اقل در پارسی (Persian) مورد نياز است.محصول باید حداقل در یک شاخه قرار گیردمحصول باید در یک شاخه پیش فرض قرار گیردمشکل این است که گزینه ای برای انتخاب شاخه نیست و در قسمت شاخه ها هم چند شاخه ساخته ام از ورژن جدید پرستا 1.6 هم استفاده می کنم .در ضمن در قسمت ماژول ها بیشتر ماژول ها نیاز به به روز رسانی دارند آیا باید به روز رسانی کنم و یا اینکه می شود مانند ورد پرس چند ماژول را همزمان به روز رسانی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 با سلام من تازه با پرستا شاپ آشنا شدم یک مشکلی که دارم موقعی که مصول جدید می خواهم اضافه کنم این پیغام های زیر را می دهدفيلد link_rewrite حد اقل در پارسی (Persian) مورد نياز است.محصول باید حداقل در یک شاخه قرار گیردمحصول باید در یک شاخه پیش فرض قرار گیردمشکل این است که گزینه ای برای انتخاب شاخه نیست و در قسمت شاخه ها هم چند شاخه ساخته ام از ورژن جدید پرستا 1.6 هم استفاده می کنم .در ضمن در قسمت ماژول ها بیشتر ماژول ها نیاز به به روز رسانی دارند آیا باید به روز رسانی کنم و یا اینکه می شود مانند ورد پرس چند ماژول را همزمان به روز رسانی کرددر مورد سوال اول احتمالا اسم محصول یا قسمت سئو خلاف تنظمات سئو از منوی تنظیمات seo/url هستش مثلا بومی انتخاب شده اسم محصول یا سئو لاتین هستش یا عکسش سوال 2 برای هر محصول یک شاخه انتخاب کنید ولی شاخه زیر مجموعه شاخه خانه باشد نهrootسوال 3 و 4 احتمالا شاخه جزو ریشه هستند نه شاخه خانهبرای درست شدن شاخه باید شاخه ها زیر مجموعه شاخه خانه باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 سوال دیپری که دارم آیا میشه مثلا یک محصول برایش سه نوع قیمت در نظر گرفت و به چه صورت مثلا با گارانتی یک قیمت و بدون گارانتی یک قیمت اگر می شود از مجا باید انجام بدهیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2014 با سلام من تازه با پرستا شاپ آشنا شدم یک مشکلی که دارم موقعی که مصول جدید می خواهم اضافه کنم این پیغام های زیر را می دهدفيلد link_rewrite حد اقل در پارسی (Persian) مورد نياز است.محصول باید حداقل در یک شاخه قرار گیردمحصول باید در یک شاخه پیش فرض قرار گیردمشکل این است که گزینه ای برای انتخاب شاخه نیست و در قسمت شاخه ها هم چند شاخه ساخته ام از ورژن جدید پرستا 1.6 هم استفاده می کنم .در ضمن در قسمت ماژول ها بیشتر ماژول ها نیاز به به روز رسانی دارند آیا باید به روز رسانی کنم و یا اینکه می شود مانند ورد پرس چند ماژول را همزمان به روز رسانی کرددر مورد سوال اول احتمالا اسم محصول یا قسمت سئو خلاف تنظمات سئو از منوی تنظیمات seo/url هستش مثلا بومی انتخاب شده اسم محصول یا سئو لاتین هستش یا عکسش سوال 2 برای هر محصول یک شاخه انتخاب کنید ولی شاخه زیر مجموعه شاخه خانه باشد نهrootسوال 3 و 4 احتمالا شاخه جزو ریشه هستند نه شاخه خانهبرای درست شدن شاخه باید شاخه ها زیر مجموعه شاخه خانه باشددوست گرامی لطفا اطلاعات اشتباه ندیدتمام مشکلات ایشون فقط به سرعت لود بک اند ( پشت سایت یا ادمین مربوط هست) که به سرعت دانلود اینترنت و آپلود هاست مربوطه، معمولا توی ساعات پیک مصرف اینطوری می شه، ساعت محصول وارد کردن رو تغییر بدین و تنظیمات جایی رو تغییر ندینسوال دیپری که دارم آیا میشه مثلا یک محصول برایش سه نوع قیمت در نظر گرفت و به چه صورت مثلا با گارانتی یک قیمت و بدون گارانتی یک قیمت اگر می شود از مجا باید انجام بدهیممی تونین از ویژگی که در منوهای سمت راست در زمان تعریف محصول هست استفاده کنین ویژگی هایی که مد نظر دارین رو تعریف کنین و هنگام تعریف محصول از ویژگی های تعریف شده استفاده کنین و تاثیر روی قیمت رو اعمال کنین، مثلا بدون گارانتی 1000 تومن با گارانتی 5000 تومن، این اختلاف 4000 تومنی همون تاثیر روی قیمت هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 ببخشید این همه سوال می پرسم می خوام قسمت خرید مانند سایت زیر باشد روی هر گزینه کلیک کنی یک قیمت باشه سایت زیر هم پرستا شاپ هست اگه میشه بگسد دقیق از کدام بخش باید انجام بشهhttp://8pic.ir/images/n177yaotrmfsqed8bvmm.jpg http://bizonline.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 سلامدوستمون گفتند دیگه، ویژگیها رو تعریف کنید و سپس هنگام ثبت محصول، از تب ترکیبات براشون قیمت بذارید تا اعمال بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 ببخشید این پیغام در قسمت ترکیبات میده چه هست Property Combination->available_date is not valid نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2014 ببخشید این پیغام در قسمت ترکیبات میده چه هست Property Combination->available_date is not validبه احتمال زیاد چند ترکیب رو در قسمت ترکیب پیش فرض دارین قرار می دیناین خطایی که گفتین خطای تاریخ هست ولی توی تاثیر بر قیمت به احتمال زیاد همون پیش فرض کردن دومین ترکیب این خطا رو می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ویژگی ها رو از کدام قسمت باید تعریف کنیم برای اینکه یک محصول چند نوع قیمت داشته باشد من از قسمت مشخصه های محصول یک قسمتی به نام محصول با گارانتی اضافه کردم اما هر موقع اتنتخابش می کنم ذخیره می زنم یک رنگ به جای انچه انتخاب کردم اضافه می شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ویژگی ها رو از کدام قسمت باید تعریف کنیم برای اینکه یک محصول چند نوع قیمت داشته باشد من از قسمت مشخصه های محصول یک قسمتی به نام محصول با گارانتی اضافه کردم اما هر موقع اتنتخابش می کنم ذخیره می زنم یک رنگ به جای انچه انتخاب کردم اضافه می شوداز منو کاتالوگ - ویژگی ها ، اول باید چیزهایی که می خواین رو باید تعریف کنین و مقدار بدین بعد توی ویژگی محصول که دارین تعریف می کنین ازش استفاده کنین و تاثیر روی قیمت بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 ویژگی ها رو از کدام قسمت باید تعریف کنیم برای اینکه یک محصول چند نوع قیمت داشته باشد من از قسمت مشخصه های محصول یک قسمتی به نام محصول با گارانتی اضافه کردم اما هر موقع اتنتخابش می کنم ذخیره می زنم یک رنگ به جای انچه انتخاب کردم اضافه می شوداز منو کاتالوگ - ویژگی ها ، اول باید چیزهایی که می خواین رو باید تعریف کنین و مقدار بدین بعد توی ویژگی محصول که دارین تعریف می کنین ازش استفاده کنین و تاثیر روی قیمت بدینبا تشکر از راهنمایی شما اما آن کاری که شما گفتید انجام دادم اما به قسمت مشخصات اضافه میشه نه قسمت انتخاب نوع قیمت در بالا می خواهم مثل تصویر زیر باشد http://8pic.ir/images/n177yaotrmfsqed8bvmm.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 ویژگی ها رو از کدام قسمت باید تعریف کنیم برای اینکه یک محصول چند نوع قیمت داشته باشد من از قسمت مشخصه های محصول یک قسمتی به نام محصول با گارانتی اضافه کردم اما هر موقع اتنتخابش می کنم ذخیره می زنم یک رنگ به جای انچه انتخاب کردم اضافه می شوداز منو کاتالوگ - ویژگی ها ، اول باید چیزهایی که می خواین رو باید تعریف کنین و مقدار بدین بعد توی ویژگی محصول که دارین تعریف می کنین ازش استفاده کنین و تاثیر روی قیمت بدینبا تشکر از راهنمایی شما اما آن کاری که شما گفتید انجام دادم اما به قسمت مشخصات اضافه میشه نه قسمت انتخاب نوع قیمت در بالا می خواهم مثل تصویر زیر باشد http://8pic.ir/images/n177yaotrmfsqed8bvmm.jpgاینها ویژگی محصول هستن، من حرف قبل ام رو یه اصلاح بکنم:از قسمت کاتالوگ - مشخصه های محصول، موارد مد نظر رو تعریف و مقدار بدین، بعد از قسمت ترکیب ها زمان تعریف محصول بقیه راه قبل رو ادامه بدینتوی ترجمه این دو تا نام برای یک مورد به کار رفته که باید درست بشه، توی تنظیمات مشخصه ترجمه شده توی منو تعریف محصول ترکیب، که یکی بشن راحت تر هست و باعث سردرگمی نمی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 من از قسمت کاتالوگ -مشخصه های محصول گزینه ای به نام گارانتی یک ساله محصول ساختم و بر روی گزینه دکمه رادیویی گذاشتم تا بشه انتخاب کرد و وقتی محصولی را می خواهم از قسمت ترکیب ها ،گزینه گارانتی یک ساله محصول را انتخاب و افزودن را می زنم و قیمتی را وارد می کنم که در کنار قیمت پش فرض بشه انتخاب کرد یا می بینی پیغام خطا می دهد یا اینکه در حالت پیشفرض پرستا 1.6 رنگ و سایز می باشد رنگ انتخاب می شود اگه زحمتی نیست یوزر و پسورد را برایتان می فرستم تا یک حامل به نام فروشگاه محصولات دیجیتال میثم و یک قسمت همانند بالا که گفتم مثلا یک محصولی موقع انتخاب محصول دو گزینه برای انتخاب قسمت داشته باشد قیمت با 1 - گارانتی 7 روزه فروشگاه میثم 2-گارانتی 7 روزه + گارانتی یک ساله محصول در صورتی که قادر به انجام این کار هستید بگید یوزر و پسورد فروشگاه رو بدم در ضمن اگر مبلغی هم برای انجام کار می خواهید بگوید بعد انجام کار واریز کنم و یا اینکه بازدید می خواهید من مدیر maxpopup.ir هستم بازدید خواستید به همان مقدار بازدید در یافت کنید ، در زمینه اعتماد به ما هم می توانید در فروم پرشین تولز بخش وبمسترها بپرسید تا در زمینه اعتماد به ما خیالتان راحت باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 من از قسمت کاتالوگ -مشخصه های محصول گزینه ای به نام گارانتی یک ساله محصول ساختم و بر روی گزینه دکمه رادیویی گذاشتم تا بشه انتخاب کرد و وقتی محصولی را می خواهم از قسمت ترکیب ها ،گزینه گارانتی یک ساله محصول را انتخاب و افزودن را می زنم و قیمتی را وارد می کنم که در کنار قیمت پش فرض بشه انتخاب کرد یا می بینی پیغام خطا می دهد یا اینکه در حالت پیشفرض پرستا 1.6 رنگ و سایز می باشد رنگ انتخاب می شود اگه زحمتی نیست یوزر و پسورد را برایتان می فرستم تا یک حامل به نام فروشگاه محصولات دیجیتال میثم و یک قسمت همانند بالا که گفتم مثلا یک محصولی موقع انتخاب محصول دو گزینه برای انتخاب قسمت داشته باشد قیمت با 1 - گارانتی 7 روزه فروشگاه میثم 2-گارانتی 7 روزه + گارانتی یک ساله محصول در صورتی که قادر به انجام این کار هستید بگید یوزر و پسورد فروشگاه رو بدم در ضمن اگر مبلغی هم برای انجام کار می خواهید بگوید بعد انجام کار واریز کنم و یا اینکه بازدید می خواهید من مدیر maxpopup.ir هستم بازدید خواستید به همان مقدار بازدید در یافت کنید ، در زمینه اعتماد به ما هم می توانید در فروم پرشین تولز بخش وبمسترها بپرسید تا در زمینه اعتماد به ما خیالتان راحت باشددرخواستتون را متوجه نشدم دقیقا چی هست؟ خیلی واضح نیست ولی در مجموع به بازارچه مراجعه کنین و از طریق فرم تماس با ما ، درخواستتون رو مشخص مطرح کنین و منتظر پاسخ مدیران باشین ، براتون انجام می دن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .