tehranwifi ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 با عرض سلام خدمت دوستان من دو قسمت فراهم کننده و توزیع کننده را حذف کردم و در بلوک محتوا و مدیریت محتوا هم حذف کردم اما هنو ز پاک نشده و بعد زا هر خرید در پایین صفحه ظاهر میشه کسی میدونه از کجا میشه کامل حذف کرد ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-10/63360641492013229757.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 با عرض سلام خدمت دوستان من دو قسمت فراهم کننده و توزیع کننده را حذف کردم و در بلوک محتوا و مدیریت محتوا هم حذف کردم اما هنو ز پاک نشده و بعد زا هر خرید در پایین صفحه ظاهر میشه کسی میدونه از کجا میشه کامل حذف کرد ؟ http://upload7.ir/imgs/2014-10/63360641492013229757.jpgاینها ماژول هستن که باید از قسمت ماژول ها- ماژول مورد نظر رو غیر فعال یا حذف نصب کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 خوب اسم ماژولش چی هست ؟ من که هرچی سرچ کردم ماژولی ندیدم ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 خوب اسم ماژولش چی هست ؟ من که هرچی سرچ کردم ماژولی ندیدم ؟!کجا رو سرچ کردین؟توی ماژول هایی که دارین این دو تا رو غیر فعال کنینبخش تولیدکننده هابخش توزیع کننده ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 بله پیدا کردم من دونبال فراهم کننده میگشتم که نبود تولید کننده رو غیر فعال کردم دروست شد فکر کنم تیم ترجمه اشتباهی فراهم کننده رو به جای تولید کننده ترجمه کردند به هر حال از شما تشکر می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ایراد ندارهپاسخی که توی تاپیک زیر دادم رو حذف کردم ، به نظرم جواب جالبی نبودhttp://ipresta.ir/forum/t5936-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%88?pid=37826#pid37826موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tehranwifi ارسال شده در دی 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2014 ببخشید نمی خواستم حرف نا جالب بزنم من فکر کردم شما یک عضو عادی انجمن هستید چون عکس پروفایلتون تغییر کرده نشناختم بازم عضر خواهی میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 منتظر پاسخ مدیران نباشید هیچ وقت. انجمن محل تبادل اطلاعات بین کاربران هست و مدیران نقش نظارت رو دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2014 منتظر پاسخ مدیران نباشید هیچ وقت. انجمن محل تبادل اطلاعات بین کاربران هست و مدیران نقش نظارت رو دارندادمین جان فکر می کنم کاربرهای عادی هم زیاد مایل به پاسخگویی نیستن ( با توجه به این نوع رویکرد: من فکر کردم شما یک عضو عادی انجمن هستید)به امید مشارکت جمعی دوستان در کارهای گروهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .