elsan ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 سلام دوستان من پرستا را از نسخه 1.4 به 1.6 ارتقا دادم یه سری مشکل بعد به روز رسانی برام پیش اومده ممنون میشم اگر امکان داره راهنماییم کنید تمام لینکهای فروشگاه من روی 1.4 به صورت category.php?id_category=18 بوده و ایندکس شده اند برای محصولات هم همین طور ولی روی پرستا 1.6 معادل همین لینکی که گذاشتم این طوریه index.php?id_category=18&controller=category که این برای من یه مشکل خیلی بزرگه چون تمام لینکهایی که ایندکس شده بودند میریزند بهم آیا راهی هس که بشه اینو تغییر داده و مثل حالت 1.4 بخونه؟ یه مشکل دیگه هم که دارم اینکه کلا عکس ها را ریخته بهم مثلا یه مسیر که تو 1.4 به صورت زیر بوده رو:img/p/466-1522-home.jpgدر 1.6 این شکلی کردهimg/p/1/5/2/2/1522-home_default.jpg عدد اولی رو که کلا حذف کرده عدد دومم به صورت جدا جدا تو لینک تکرار کرده یه default هم زده آخرش کلا داغون شده آیا میشه درستش کرد؟؟؟ یه مشکل دیگه هم دارم سبد خرید رو میذارم رو حالت آجاکس اصن کار نمیده و افزودن به سبد خرید رو که میزنی میره سبد خرید رو باز میکنه به نظرتون میشه اینا رو درستش کرد یا کلا باید بی خیالش بشم؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2014 مشکل لینک هاتون اگر از نظر گوگل منظورتون هست که کافیه نقشه سایت رو دوباره ایجاد کنید و در گوگل به روزش کنید خودش لینک ها رو اصلاح میکنهبرای مورد سبد خرید هم باید بررسی بشه سایتتون اینطوری نمیشه نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
elsan ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلام خیلی ممنون دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 تصاویر باید با سیستم انتقال منتقل و مجدد بازسازی شوندلینک های قبلی شما هم کار میکنه. توصیه میشه لینک آشنا رو فعال کنیددر مورد سبد خرید باید بررسی بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasim ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام خسته نباشید من پرستاشاپ رو از ورژن 1.5.6.2 به ورژن 1.6.0.6 آپدیت کردم ودیگه سایت بالا نیومد لطفا میشه راهنمایی کنید . پیغام زیر رو میده: "NetworkError: 500 Internal Server Error - admin/index.php?controller=AdminLogin&token=dfed19a80e3a384606aa6ef1ca73a63a" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 دیباگ رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .