moghadas1363 ارسال شده در دی 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلام چطور می توان سقف قیمت برای محصول قرار داد مثلا یک نفر از 1000000 تومان بیشتر خرید نکند ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadas1363 ارسال شده در دی 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2014 سلام چطور می توان سقف قیمت برای محصول قرار داد مثلا یک نفر از 1000000 تومان بیشتر خرید نکند ممنونکسی پاسخی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadas1363 ارسال شده در دی 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 سلام چطور می توان سقف قیمت برای محصول قرار داد مثلا یک نفر از 1000000 تومان بیشتر خرید نکند ممنونکسی پاسخی ندارهدوستان کسی می تونه کمک کنه لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 تا جایی که من میدونم چنین قابلیت توی پرستا وجود نداره. به چه دردی میخوره همچین قابلیتی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghadas1363 ارسال شده در دی 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2014 تا جایی که من میدونم چنین قابلیت توی پرستا وجود نداره. به چه دردی میخوره همچین قابلیتی؟برای فروشگاه یکسری توزیع کننده وجود دارد این توزیع کننده ها اگر از یک حدی خرید کردند و تسویه نکردند سقفی برای خرید برای آنان قرار داده شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 خب خرید شما چجوری تایید میشه؟اگر سیستمی باشه که یا باید از طریق سیستم های پرداخت باشه یا هم فیش بانکی که باز شما تایید میکنی!خب چه لزومی به اینچنین چیزی هست؟البته فکر کنم چیز سختی نباشه و براش بشه ماژول نوشت! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .