meisam1366 ارسال شده در دی 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 دوستان یک مشکلی که من دارم در1.6 قسمت حامل ها هر کاری می کنم با اینکه حمل رایگان را غیر فعال کردم بازم می بینی رایگان می زنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 با سلام.حامل ها رو به درستی تنظیم کردید؟برای هر محدوده وزنی که تعیین کردین قیمت گذاشتین؟در صورتی که حامل ها درست تنطیم شده باشند و وزن محصول در محدوده تعیین شده باشد قیمت مورد نظر نمایش داده می شود با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meisam1366 ارسال شده در دی 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2014 دقیقن چطور باید وزن و قیمت را تایین کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2014 با سلامخیلی کار سختی نیست تو انجمن هم فکر کنم آموزشش باشهاما در کل اینه که حامل رو که ساختین در قسمت محدوده ها ،محدوده ی وزن رو مثلاً میذارین از 1 تا 250 گرم بعد قیمتش مثلا 2000 تومانضمناً قیمت رو باید در محدوده آسیا وارد کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .