damavand2013 ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 سلام.من دامنه اصلی فروشگاهموتغییردادم.اینطورکه ازشرکتی که هاستوتهیه کردم شنیدم مثل اینکه بایدیه تغییراتی هم توفایل کانفیگ ودیتابیس انجام بدم.ولی اصلا نمیدونم چکارکنم.میشه لطفایکی کمکم کنه،چیودقیقاباید تغییربدم ،لطفاراهنمایی کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 با سلامتا جایی که بنده می دونم برای تغییر دامنه نیاز به تغییر فایل کانفینگ نیستاما باید دامنه جدید خود رو در مدیریت پرستا شاپ بخش سئو و url وارد کنیددر صورتی که پسورد یا نام دیتا بیس و ... شما هم تغییر کرده باید فایل کانفینگ را با اطلاعات جدید بروز رسانی کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
damavand2013 ارسال شده در دی 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 ممنون دوست عزیز.ازاطلاعات قبل نمیخوادیه بکاپ بگیرم ،یااون دامین یکی نیازبه ریدایرکت نداره؟ضمنادامین اول میخوام به صورت کامل حذف بشه وفقط بادامین جدیدسایت بالابیاد.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2014 با سلامبکاپ که همیشه داشته باشید بهتر هستنه نیاز به ریدایرکت نیستدامنه قبلی رو به طور کامل از روی هاست حذف کنید و دامنه جدید رو جایگزین کنید سپس دامنه جدید رو در همان قسمت که گفتم در مدیریت وارد کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2014 دامنه رو طبق گفته دوستان تغییر بدید و دامنه قبلی رو پارک کنید تا پرستا خودکار براتون ریدایرکت کنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .